Домашни - коментари - .NET


#1

Здравейте,

Тъй като всеки от нас писа коментари при проверката на домашни искам да попитам къде можем да видим коментарите за нашите решения? Ще ми е полезно да видя как мога да подобря решенията си, дали кодът ми е лесно разбираем и т.н.

Поздрави,
Йо


#2

Привет,

Присъединявам се и аз към молбата да си видим коментарите. :slight_smile:

Освен това ще ми е интересно да разбера как се формират точките за домашното и оценяването на чуждите домашни. Виждам точките и за двете, но не разбирам как са получени.

Поздрави,
Милена


#3

Всъщност самите точки, оказват ли влияние при финалното класиране? Ако някой знае, нека сподели :slight_smile:


#4

Здравей Йоана,
Ако този, който е оценявал домашното ти, е написал коментар, то можеш да го видиш по следния начин:image


image


Поздрави,
Кирил


#5

Здравейте Петър и Милена,
Самите точки нямат такава тежест, както входният изпит, кандидатурата и цялостното представяне по време на подготвителния курс. Дадената и получената обратна връзка все пак са показатели дали човек се е отнесъл сериозно към поставените задачи.

Поздрави,
Кирил


#6

Благодаря за отговора.

Поздрави,
Петър


#7

Привет, Кирил,

Все още не разбирам как се формира 80/80 и 19.43/20.
За 80/80 предполагам, че означава, че всички задачи ми работят.
Но 19.43/20 какво означава? Че нещо не съм оценила както трябва ли? Прегледах и тествах всички домашни, които ми бяха изпратени.

Милена


#8

19.43/20. е оценката от Assessment-a (Knowledge check). Най-вероятно един от въпросите е имал повече от един възможен отговор, а ти например си отбелязала само един отговор.


#9

Според мен това не е така, тъй като си проверявам всеки път отговорите и всички са ми верни, а няма и пропуснати. И аз имам подобен тип точки от 20-те възможни.


#10

Аз също имам един въпрос. Забелязах, че има колеги, които като оценяват дадена работа се появява разминаване в това, което са разбрали, че трябва да бъде написано и това, което фактически трябва да бъде написано като задача от домашното. Съответно има смъкване на оценката поради тази причина. Въпросът ми е, дали се проверяват допълнително домашните работи или остават проверени само от колегите от курса?
Благодаря предварително!

Поздрави,
Мики


#11

И аз имам същият въпрос, тъй като едното ми оценяване е с 0 точки, защото този който е проверявал изобщо не е успял да ми възпроизведе кода…?


#12

Оценката 19:45/20 всъщност е на задачата за оценяване на чужда домашна. Там нямаш възможност да дадеш повече от един отговор. Евентуално, ако някой от екипа е проверявал домашните на курсистите и е видял разминаване с моята оценка, тогава би могло да има неверен отговор. Но това не се прави, доколкото знам.

Само да кажа, че не ми е проблем оценката (по никакъв начин), просто искам да знам как работи. :slight_smile:


#13

Здравейте.

Оценката на вашето оценяване е в размер на максимум 20 точки и се определя автоматично от системата. За пример - ако някое домашно е било оценено от четирима и трима от тях са дали по 75 точки, а един 65, то системата ще приеме 75 за реалната оценка. В тази ситуация тримата “коректни” оценители ще получат максималните 20 точки за това си оценяване, а четвъртият “некоректен” оценител - вероятно около 18 точки.

Едо


#14

Супер! Сега вече ми е съвсем ясно!
Много благодаря! :slight_smile:


#15

Здравей. За домашното по Conditional Statements са ми проверили двама човека програмите и са ги оценили със 80/80. А на точките за домашното ми изписва Your grades

Grade for submission

0.00 / 80.00
Като коментар е написано също че са написани много добре програмите . Трябва да мине време за да се промени резултата по оценяване ли ?


#16

Здравей, колега,

При мен все още не са налични коменатарите и предполагам, че може би трябва да мине още малко технологично време преди да се refreshne всичко (comments & grade).

Поздрави,
Атанас


#18

Здравейте,

аз си виждам коментарите и оценяването, но също имам 0.00 / 80.00

Поздрави,
Симона


#19

@yotis, @sig_89, @iliev.i.atanas,
Все още ли не си виждате оценките?
В системата оценките ви са записани - ако продължава да има нередност от ваша страна, бихте ли изпратили скрийншот?

Едо


#20

Здравейте,

При мен се обнови още вчера.
Благодаря!


#21