Java Alpha New Entrance Exam 20 Aug

java
exam

#1

Здравейте,

Има ли възможност да се явиш и на този изпит, ако вече си бил на предния от 5-ти Август?

Поздрави,


#2

Здрасти,

Дори не знаех, че ще има друг изпит. Нито съм получавала известие в пощата, нито се е споменавало по време на работилниците, не намерих и достатъчно информация в сайта на Телерик. Предполагам, че впоследствие ще ни уведомят.

Поздрави,
Светла


#3

Здравейте,

Всички кандидати, които са се явили на изпит на 5 август, ще получат информация дали са приети в програмата и дали имат право да се явят повторно на изпит на 20 август, в случай че не са.

Пзодрави,
Невелина


#4

Здравейте,

Кога ще получим информация дали сме приети?

Поздрави,
Светла


#5

Здравейте,

За момента планираме всички ще получат отговор в рамките на тази работна седмица.

Благодаря на всички, че ще проявят още малко търпение :slight_smile:

Поздрави,
Невелина


#6

Здравейте!
А при получена покана да се явим на изпит на 20ти август ако желаем, значи ли че не сме одобрени? Трябва ли да очаквам още един имейл, в който се казва изрично дали съм се справила?


#7

Привет,

Вече всички кандидати са получили по имейл информация дали са приети или не.

В случай че си получила имейл с покана да се явиш на входен изпит повторно, това означава, че на този етап не си приета да се обучаваш в програмата.

Кандидатурите на всички, които се явят повторно на изпит на 20 август и повишат резултата си, ще бъдат преразгледани и включени във финалното класиране.

Поздрави,
Невелина


#8

Здравейте, Невелина! Аз нямах възможност да се явя на изпита на 5-ти, нямам ли право да се явя на повторния изпит на 20ти? Идеята на изпита на 20ти е да бъде повишителен за явилите се на 5ти, или идеята му е да се явят тези, които не са имали възможност да дойдат на 5ти?


#9

Привет,

И двете са възможни - неявилите се имат право да се явят на втората дата, а тези с по-нисък резултат да подобрят резултата си. Би трябвало да си получил имейл с покана да се запишеш за втория изпит. В случай че не си, пиши ни на info@telerikacademy.com, за да ти изпратим инструкции.

Поздрав,
Невелина


#10

Здравейте, възможно ли е да се кандидатства по програмата към днескашна дата, без да е взето участие в изминалите занятия и сътветно да бъде взето участие в предстоящия приемен изпит на 20.08.2019 за Java направлението? Освено това възможно ли е предстоящият изпит за Java да бъде решен с C#, а не с Java?


#11

Здравей,

Разбира се, можеш да кандидатстваш още сега. Изпитът може да се държи на следните езици: C#, JavaScript, Java, C++, Kotlin, PHP, Python или Swift.

Поздрави,
Невелина


#12

Здравейте, бихте ли ми казали изпита на 20.08. кога и къде ще се проведе


#13

Здравей, Катя,

В случай че все още не си кандидатствала, можеш да го направиш като последваш този линк. След като подадеш кандидатура, ще получиш по-детайлна информация за входния изпит.

Ако пък вече си кандидатствала преди 5 август, не си се явявала на първия входен изпити или имаш нисък резултат на него, а сега сега искаш да се явиш на 20 август, можеш да заявиш желанието си тук. Информацията за изпита е налична във формата за регистрация и ще ти бъде допълнително изпратена по имейл.

Поздрави,
Невелина


#14

Здравейте Невелина,

Сега виждам, че изпитът за Telerik Academy Alpha - Java е на 20.08. Имам желание да запиша курса в Telerik, но съм beginner и смятам, че не мога да се подготвя за входящ тест в рамките на 4 дни. Искам да попитам кога ще бъде следващият курс Alpha JAVA (за начинаещи)?
Благодаря предварително,
Станимир


#15

Здравей, Станимир
Без да съм част от екипа на Академията,
мога да споделя това, което знам,
стандартно приемните изпити за различните езици за програмиране се провеждат в интервали между 6 и 9 месеца (като надали от сега се знае точна дата за следващата група).
Съветът ми е, ако се оправяш със conditional statements и loops да се явиш, най-малкото, за да видиш атмосферата на изпита на 20ти няма какво да загубиш, а нищо не се знае :wink: .
Има немалко случаи на курсисти, приети с далеч от максималния резултат на входящия изпит, крайната оценка не се сформира само от точките на задачите.
Успех, Тодор.
P.S.
Няма специална програма за “начинаещи”, всички са за хора с бейсик знания , като за 6 месеца ставаш ninja :slight_smile: .
Помисли и за приема на .Net през септември :slight_smile:


#16

Здравей, Станимир,

Благодарим ти за интереса към Телерик Академия.

Telerik Academy Alpha е програма, подходяща и за начинаещи, и за хора с базови познания по програмиране. Както е написал и Тодор, би могъл да се явиш, най-малкото дори и да се запознаеш с формата на изпита.

Ориентировърно планираме стартирането на следващата Alpha Java програма към края на годината. Ще обявим и конкретна дата, когато вече всичко е планирано.

Ако решиш да се явиш на сегашния изпит – желая ти успех, ако не – ще се радвам да се включиш в някой от следващите :slight_smile:

Поздрави,
Цветелина


#17

Здравейте,аз все още не съм получила имейл за стартиране на „Когнитивна оценка" на PI. Утре да идвам ли за изпита?


#18

Да, отиди на изпит, на място като им кажеш , че не си получила мейл, ще ти го изпратят, но сега си провери спам папката :slight_smile: , понякога отива там :slight_smile:


#19

Благодаря. Нямаше го и в спама :slight_smile:


#20

Здравейте,

Кога ще си получим резултатите от “Behavioral test”?

Поздрави,
Светла