Entrance Exam

Здравейте, бих желала да попитам как става участие в изпита с компютър без камера и възможно ли е то? В имейла четох че е възможно да се включа в срещата през телефона си - но ако може малко повече подробности как става това за да преценя дали да търся други варианти, Благодаря!

Привет, @medon3,

Благодарим за запитването.

Пишем с информация и насоки, свързани с участието ти във входния изпит на 19 октомври:

  • Задължително изключи микрофона си и включи камерата си.
  • По време на целия изпит курсистите трябва да са с включена камера, която показва, че те работят пред лаптопа. Ако лаптопът ти няма камера, можеш да използваш мобилния си телефон като го позиционираш подходящо.
  • По време на изпита ще може да задаваш въпросите си към квесторите чрез чата или чрез функцията Raise Hand. Квесторът ще ти даде думата в подходящ момент.

В допълнение, изпратихме имейл с детайлна информация относно провеждането на входния изпит за програмата Alpha Java на 19 октомври.

Оставаме на разположение.

Поздрави,
Екипът на Телерик Академия

1 Like

Благодаря за отговора! Искам да попитам, това означава ли че ще се присъединя към срещата от телефона си? Или трябва да се включа и от телефона, и от компютъра? Видях, че изисквате да се ключим от приложението, а може ли също и от браузър да се логнем в Zoom? Благодаря!

Привет, @medon3,

Препоръчваме да следваш стъпките, описани в имейла и да се свържеш чрез desktop версията на приложението.

Поздрави,
Екипът на Телерик Академия

1 Like