Здравейте,
Много ще се радвам, ако бихте могли да изпратите резултатите от теста на - stefanelev@abv.bg …
Благодаря Ви!
Поздрави,
Стефан
Здравейте,
Много ще се радвам, ако бихте могли да изпратите резултатите от теста на - stefanelev@abv.bg …
Благодаря Ви!
Поздрави,
Стефан
Здравейте, бих бил много благодарен ако и на мен изпратите резултатите от когнитивния ми тест на имейл: nikolaisyl@gmail.com
Хубав ден!
Здравейте!
Бихте ли изпратили и на мен резултатът от когнитивния тест - chavdaraK@gmail.com
Благодаря!
Здравейте, бих желала и на мен да изпратите резултатът от когнитивния тест на tinagroshkova@gmail.com
Благодаря предварително
Здравейте, бих желал и на мен да ми изпратите резултатите от когнитивния тест на
mariqn_stoqnov@abv.bg
Привет, @nikolaisyl
Пиша с информация, че изпратихме резултат от когнитивна оценка до твоя имейл адрес.
Поздрави,
Марина
Привет, @alexandrova.blagoves
Пиша с информация, че изпратихме резултат от когнитивна оценка до твоя имейл адрес.
Поздрави,
Марина
Привет, @stefanelev
Поздрави,
Марина
Привет, @mariqn_stoqnov , @tinagroshkova, @chavdarak ,
Пиша с информация, че изпратихме резултатите от когнитивна оценка до вашите имейл адреси.
Поздрави,
Анна
Здравейте, бих желал и на мен да ми изпратите резултатите от когнитивния тест на d.stamatov@yahoo.com. Благодаря предварително.
Привет, @d.stamatov ,
Пиша с информация, че изпратихме резултатите от когнитивна оценка до твоя имейл адрес.
Поздрави,
Анна
Здравейте, бих желал и на мен да ми изпратите резултатите от когнитивния тест на kweselinov@icloud.com. Благодаря предварително.
Привет, @kweselinov ,
Пиша с информация, че изпратихме резултатите от когнитивна оценка до твоя имейл адрес.
Поздрави,
Анна
Здравейте,
Мога ли да помоля да ми изпратите резултатите от когнитивната оценка на имейл veronikamm@abv.bg.
Благодаря предварително!
Поздрави,
Вероника
Привет, @veronikamm,
Пиша с информация, че резулататите от когнитивната оценка са изпратени на твоя имейл адрес.
Поздрави,
Анна
Здравейте, бих желал и на мен да ми изпратите резултатите от когнитивния тест на kroko53bg@gmail.com. Благодаря предварително!
Привет, @kroko53bg,
Пиша с информация, че резултатите ти от когнитивната оценка са изпратени на посочения имейл адрес.
Поздрави,
Анна