Здравейте, може ли да ми пратите резултата от теста за когнитивна оценка momchilivanov980@gmail.com
Здравейте, може ли да ми пратите резултата от теста за когнитивна оценка ?
georgimihalev17@gmail.com
Привет, @ivandimitrov.law
Пиша с информация, че изпратихме резултат от когнитивна оценка до твоя имейл адрес.
Поздрави,
Марина
Привет, @momchilivanov980,
Пиша с информация, че изпратихме резултат от когнитивна оценка до твоя имейл адрес.
Поздрави,
Марина
Здравейте, бихте ли изпратили резултатите от когнитивния тест на g_vazharov@abv.bg
Благодаря
Привет, @g_vazharov
Поздрави,
Анна
Благодаря
Привет, @georgimihalev17,
Поздрави,
Анна
Привет, @istoqnov12 ,
Поздрави,
Aнна
Привет, @monyivanovangelov,
Поздрави,
Анна
Здравейте,
Бихте ли ми изпратили резултат от когнитивния тест на bdoleva@gmail.com
Благодаря предварително!
Привет, @bdoleva,
Поздрави,
Анна
Здравейте, на всички ли изпращате информация? Може ли и на мен някакво инфо как съм се справила, ако има такава практика, защото не разбрах дали трябва или си остава като информация само за вас? → mar.toncheva@gmail.com
Благодаря и поздрави
Здравейте!
Бихте ли изпратили и на мен резултатът от когнитивния тест - violetadimitrova89@gmail.com
Благодаря!
Здравейте!
Бихте ли могли да ми изпратите резултатите от теста на darakaraboeva@gmail.com
Благодаря и поздрави,
Дара
Привет, @mar.toncheva,
Поздрави,
Анна
Привет, @darakaraboeva,
Поздрави,
Анна
Привет, @violetadimitrova89,
Поздрави,
Анна