Cognitive exam

cognitive-exam

#1

Здравейте,
кога се очаква да получим когнитивния изпит?


#2

Здравей,

Когнитивният тест се изпраща поетапно на кандидатите спрямо датата, на която са кандидатствали. Утре ще бъде изпратен до всички кандидати, подали кандидатура до 26 септември, а в понеделник до всички кандидати, подали кандидатура през уикенда. Срокът и указанията за попълване на теста ще са описани в имейла, който ще получите.

Поздрави,
Невелина


#3

Здравейте,

Все още няма получен имейл и ми се искаше да съм сигурна, че не е в мен проблемът, кога трябва да го очакваме?

Поздрави,
Йоанна


#4

Здравей, Йоана,

Когнитивният тест се изпраща поетапно на кандидатите спрямо датата, на която са кандидатствали и програмата, за която са кандидатствали. В момента когнитивен тест получават кандидатите за Java програмата, тъй като техния първи изпит предстои съвсем скоро (понеделник, 30 септември).
Първият изпит за .NET програмата, за която си кандидатствала ти, е на 7 октомври, което означава, че имейлите за когнитивен тест за тази програма ще бъдат изпратени до кандидатите най-рано на 4 октомври, петък. Срокът и указанията за попълване на теста ще са описани в имейла, който ще получите.

Поздрави,
Невелина


#5

Благодаря за отговора!
Изглежда съм нетърпелива хаха.

Поздрави,
Йоанна


#6

Здравейте,

Аз бях информирана, че до края на деня днес, петък , 27 септември, ще получа имейл с линк за Когнитивната оценка. Проверих всички папки в пощата си, но нямам имейл с тест.

Благодаря Ви предварително за съдействието.
Поздрави,
Алесандра


#7

Здравейте,

Трябва да направя когнитивния тест до края на 29ти септември, а още не съм получила линк към него. Проверих и в spam папката. Във връзка с това, тази сутрин изпратих mail на info@telerikacademy.com, но нямам получен отговор.
Моля за съдействие.

Поздрави,
Елена


#8

Здравейте и от мен!
Аз също бих искал да помоля за съдействие, тъй като още нямам получен имейл за теста. Проверявам всички папки постоянно без резултат. Също пратих имейл на info@telerikacademy.com, но без резултат.
Благодаря предварително!
Поздрави,
Светослав


#9

Здравейте аз също получих имейл в който беше описано ,че трябва да получа когнитивен тест, уви обаче такъв все още нямам.


#10

След получен имейл на 28.09.2019г., в който се споменава, че когнитивният тест ми е изпратен отново и че срокът за попълване на теста е удължен до 29.09.2019г., отново не получавам нищо на имейла си.
Цялата ситуация започва да става неудобна вече, особено когато изпитът ти е на следващия ден…


#11

Аз съм в същата ситуация. Претърсвам всички папки постоянно… :frowning_face:


#12

Абсолютно същото е и при мен.


#13

Здравейте отново. И при мен е така.


#14

Здравейте,

и аз имам същия проблем…


#15

Здравейте отново! И при мен е така, изпратен е тестът отново но го няма все още а срокът е до утре… Какво може да се направи по въпроса?


#16

Здравейте,

Аз също не съм получила когнитивният тест.Проверих спам,social, promotion папки, но го няма и там. Какво следва ако не го получа до Понеделник. Изпита започва в 10, ще бъда ли допусната без когнитивен тест, ако не го получа ?

Благодаря,
Диляна


#17

Привет на всички,

Ей сега търсих телефонен номер, за да се свържа светкавично с някого от тяхна страна и в резултат успях единствено да си попиша с ботчето във фейсбук, което твърди, че следващия cognitive assessment ще е средата на октомври.

С оглед на това колко много хора не сме го получили, предполагам, че ще може и тогава. Ако не, надеждата умира в 23;59 :smiley:


#18

Здравейте,
Не мога да отговоря от името на Академията, но доколкото си спомням, имаше случай с неполучени писма с линкове за когнитивния тест, когато се явявахме на изпита през август. На хората, които имаха такъв проблем, беше обещано, че ще могат да положат теста след изпита. Мисля, че никой няма да ви спре да се явите на изпит, само защото не сте положили теста, поради технически проблем.
Поздрави и успех на изпита!
Иван


#19

Знаех си, че нямам как само при мен да е проблемът.
Нито в abv, нито е Gmail получавам имейла. Излиза, че излишно вдигнах във въздуха съпорта на abv :smile:


#20

И при мен е така, а ми пратиха е-майл още на 26.09, че до края на деня трябва да го получа но още не съм.