UX/UI Alpha program

exam

#1

Ако не успеем да вземем изпита, плащаме ли отново таксата за курса? За трите месеца обучение 3000лв ли е или грешно съм разбрала?


#2

Привет,

Ако правилно разбирам, се интересуваш от Telerik Academy Alpha UX/UI програмата ни. В случай че да, бързам да уточня, че кандидатстването за тази програма не включва входен изпит. От кандидатите се изисква да подадат кратка биография и свое портфолио или примерен криейтив проект, както и да попълнят кратък когнитивен тест онлайн. Покана за теста се получава по имейл. На база на цялостното представяне ще бъдат селектирани кандидатите, които ще преминат към втория и финален етап от приема – интервю с трейнъри на Академията.

Относно заплащането – таксата за обучение може да бъде заплатена самостоятелно преди старта на програмата или да стане дължима 6 месеца след завършване на програмата, ако курсиста се е възползвал от предложението на банката-партньор. В случай че е избрал втория вариант, курсиста може да изплаща сумата в период до 2 години на вноски, като първата вноска се изисква едва 6 месеца след успешно завършване. Разбира се, остава възможността курсистите да стартират кариерата си и при един от над 40-те ни партньора след приключване на обучението си. В този случай курсистите не дължат такса за обучението си, т.к. тя се покрива от партньора ни. Не се дължи такса за обучение, в случай че не сте приети в програмата.

Повече информация за програмата можеш да откриеш на сайта ни или във FAQ.

Оставам на разположение.

Поздрави,
Невелина