Курсът онлайн ли ще е?

Получих email преди малко който цитирам “С цел превенция на разпространението на коронавирус (COVID-19) планираните активности в Телерик Академия се провеждат изцяло онлайн.” Това значи ли че самият курс ще е онлайн?

1 Like

Още не е ясно. Засега се предвижда курсът да се проведе в сградата на Телерик, но ще се проявява гъвкавост спрямо ситуацията. Възможно е част от лекциите да са онлайн, възможно е всички да са онлайн. :slight_smile:

Здравейте!

Иска ми се да споделя, че през юни месец попаднах в същата ситуация. Бях леко разочарована, че курсът ще протича онлайн. Мислех, че качеството на обучението няма да е каквото очаквам. Оказа се далеч от истината, трейнърите правят всичко възможно материалът да бъде преподаден и разбран, а при затруднения са винаги насреща.
Това не бива да ви притеснява. :slight_smile:
Може би има и предимство в онлайн обучението- времето, което бихме отделяли в път, се превръща в допълнително време за новия материал.

Успех! :slight_smile:

14 Likes

Привет, @kirilnmitev,

Извини ни за забавянето в отговора.

Потвърждавам, че с цел превенция на разпространението на коронавирус (COVID-19) към момента планираните активности в Телерик Академия се провеждат изцяло онлайн. Съответно безплатните подготвителни курсове в рамките на 2020 г. също ще бъдат проведени изцяло онлайн.
Относно формата на 6-месечните ни програми, които предстои да стартират в следващите месеци - приетите да се обучават кандидати ще получат финално потвърждение за формата на обучението до месец преди старта на дадената програма.

Оставам на разположение.

Поздрави,
Невелина

3 Likes

Здравейте благодаря за отговора но има ли начин да бъдем уведомени по рано от един месец преди старта ако евентуално ако и дано не е онлайн за тези който не са от София, 1 месец и то покрай празниците може да не е достатъчно за организацията от страна на квартира.
Поздрави, Кирил!

2 Likes

Привет отново,

Приетите кандидати ще получат информация най-късно един месец преди старта. Разбира се, целта ни е максимално рано да имаме финално решение и да информираме всички, така че се надяваме, че ще можем да го направим и на по-ранен етап - до няколко дни след финалния изпит.

Поздрави,
Невелина

2 Likes