Мога ли да платя таксата за обучение в програмата със собствени средства, без да сключвам договор с банка?

organisational

#1

Ако не желатее да сключвате договор за кредитиране, можете да заплатите таксата самостоятелно, но е необходимо да изплатите цялата сума еднократно преди старта на програмата.
Също така можете да изплатите цялата сума еднократно на по-късен етап от обучението си, но не по-късно от датата на завършване, която съвпада с усвояването на банковия кредит. В този случай, кредитът няма да бъде усвоен и договорът с банката няма да влезе в сила.
Тъй като след завършване на програмата имате възможност да стартирате работа при партньорска компания, или външна компания, която да се съгласи да покрие обучението ви в Телерик Академия, препоръчваме да използвате опцията за кредититране чрез банка-партньор.


#2

Здравейте,
ако заплатим таксата самостоятелно, отпада ли възможността стойността й да бъде изплатена от партньорска компания? т.е. ако заплатим без сключване на договор с банка, то няма как потенциалният работодател (партньорска компания) да покрие обучението ни, дори ако предоставим собствената си банкова сметка?

Благодаря!