В какъв ред трябва да върви прогреса ми?

materials

#1

Здравейте,

Понеже започнах самоподготовка по програмата с Java и начинът, по който е структурирана програмата ми се вижда малко странен.

  1. В една тема сте дали и видео материали към Udacity и едновременно с това и материали за четене и прогрес, който не се ъпдейтва. В Udacity минавам Quiz-овете във всеки урок без проблем, но това не се отчита на прогреса ми тук. Регистрацията ми там не синк-ва ли нещата тук или тук има тестове за прогреса отделно?
  2. Отделно забелязвам, че уроците в Udacity се движат в различна последователност от това, което е дадено за самоподготовка. Кой е правилният ред, в който да вървя?

#2

Ресурсите, които са дадени за подготовка не са синхронизирани с профила тук. Те са ресурси, които са добре обяснени и ще помогнат да схванете нещата по-бързо. Тук за прогрес си има други задачи. Иначе правилна последователност няма. Това е basic всичко е основа в Java, всяко нещо трябва да се знае и да се гради нагоре.


#3

В този ред на мисли, да разбирам ли, че мога да пропусна функциите?
Те не са в плана, но ги има в Udacity.


#4

Ами не, всяко нещо е окей да го знаеш. Не са най важното нещо за да изкараш изпита, но са задължителни да се знаят по натам.