Здравейте. Имам няколко въпроса относно програмата които не са обяснени във FAQ-то.
- Всеки кандидат ли трябва да подпише договор с банка (дори и да искам да работя във partner framework-а)?
- Какви са последствията ако се напусне програмата след 8-та седмица ако има някаква причина?
- Трябва ли да съм на 18 за да изпратя CV-то и мотивацията и за да се явя на изпита? Когато започне програмата от която се интересувам (Януари, 6) ще имам 18 години обаче за early bird изпита и за entrance ще съм все още на 17. Това проблем ли ще е?
Да допълня по въпрос 3, макар също да не съм част от екипа на Академията:
- Не би следвало да е проблем да си подадеш документи за изпит, доколкото никъде не се изисква твой реален подпис за това.
- Първият момент, в който се изисква твой подпис (валидно волеизявление) е подписването на договора за обучение (независимо с кредит или със собствени средства), което се случва едва след като си приет - и то обичайно не по-рано от 10-тина дни след датата на самия изпит. В този смисъл не виждам проблем да си подадеш CVто и мотивацията, да се явиш на изпита - и ако пълнолетието ти е настъпило преди началото на програмата - да подпишеш договора и да я започнеш.
- По времето на самия изпит се проверява присъствието на явилите се кандидати с лична карта - но също без подписване на документи за поемане на ангажимент от името на кандидатите, така че също няма пречка и тук.
Поздрави,
Владимир
1 Like