Резултати от входния изпит


#1

Здравеите,
бих искал да попитам колко време след входния изпит по C# ще разберем дали сме приети в академията?
Мерси


#2

Здр, едно е сигурно - преди началото на програмата, иначе, сериозно, около 2 седмици … хих хох


#3

Мерси за точната информация.
По-скоро въпроса ми бе към някой от Телерик, който знае.


#4

Уточнявам: това съм получавала и аз като отговор - около 1, 2 седм след изпита :slight_smile:
Спокойно, имай търпение, за да го приемеш по-шеговито ти казах как аз съм си казвала - ако почне програмата вече и нямаш е-мейл, е тогава ще знаеш на 100 % :smiley: Иначе, успех… ай гес ;p


#5

Здравейте,

Процесът по обработване на резултатите и разглеждане на кандидатурите отнема няколко дни и може да включва серия от интервюта с избрани кандидати. Ето защо не бихме искали да се ангажираме предварително с конкретна дата, на която да обещаем, че ще получите финален отговор. :slight_smile: Моника е права, че стандартно всичко това се случва в рамките на седмица, до две, след изпита.

Благодаря предварително на всички за проявеното търпение и ви желая успех :slight_smile:

Поздрав,
Невелина


#6

Мерси :slight_smile:


#7

Здравейте,

Искам да попитам ориентировъчно, колко минимум точки трябва да сме изкарали на изпита за да знаем дали има смисъл нетърпеливо да очакваме положителен отговор.

Поздрави,
Кристиян.


#8

Здравей, Кристиян
Без да съм от Екипа, ако погледнеш в раздел “често задавани въпроси”, ще видиш че класирането се оформя на базата на общите резултати на всички кандидати, което формира нещо като бал за прием. Отделно там приемният изпит е посочен на 3-то място като критерии за Прием (т.е гледат се документи, кандидатури, когнитивни тестове)
Лично аз съм чувал за случаи, когато хора с една решена задача са били приемани, и от друга страна такива с три задачи 100 от 100 не са взимани в Академията. Тоест ако си решил над 1 задача шанс винаги има, не се отчайвай ! :wink:
Все пак, ако човек от Екипа има по-различна информация Нека я сподели.
Успех!
Поздрави, Тодор!


Alpha acceptance