Здравейте не видях подобен въпрос, а съм сигурен, че има още хора които се чудят.
Наскоро кандидатствах за Telerik Academy Alpha JS. Изкарах 100% от точките на entrance exam, всички workshops и когнитивния изпит долу - горе половината. За да преценим шансовете си:
Колко човека долу - горе се кандидатстват за дадена програма?
Колко хора приемат от тях? (прочетох някъде 200, след това 40)
След това предполагам, че ги сортират по скорост и обем на програмата (по това не съм много напред). Това до колко има значение?
Мисля че стават около 340 от 350 т. Някой от предишни кампании ако помни с колко е минал или не.
Резултати от входния изпит - Виж този пост. Аз споделям наблюденията на колегата.
Относно колко големи са групите - във FAQ е споменато, че групите са малки, до 40-45 души.
А кога да очакваме класирането? Един приятел е получил мейл, с който го канят да отиде на изпит на втората дата. Аз нямам никаква информация какво става и дали имам шанс да вляза. Да се подготвям ли за втората дата след като се явих на 31-ви?
Пиша ти от личен опит, моля имай предвид, че не съм част от екипа на Телерик.
На мен не ми се е случвало да ме канят на втори изпит. Имах само 1 изпит и бях приет, отговор се получава около 2 седмици след изпита. Не се притеснявай, имай търпение и аз в момента с нетърпение чакам, но май е по-добре, просто да чакаме. Ако не получиш отговор до началото на курса, ами мисля, че е ясно… Сега се отпусни всичко е точно! Пий една бира и си почивай.
В CV-то пишеш за себе си, реално това е твоят живот. Там трябва да представиш себе си. Какво си учил, къде учиш, ако работиш, какво работиш, какво можеш и какво не.
Бихте ли ми казали, къде се попълва/решава въпросния “когнитивен изпит”, или това е цялата тази информация, която се попълва при регистрация? Благодаря предварително!