Приемен изпит

Здравейте,
Мислих си, че изпита ще се намира директно в сайта и няма да има нужда от потвърждение по имейл отпреди това.
Възможно ли е да се направи нещо?
Много бих искал да се опитам да го взема.

Здравей, @mindbeenmovin ,

Благодарим за запитването. Пишем с информация, че за да се участваш в изпитите и приемните ни кампании, трябва да имаш завършена кандидатура. Кандидатурата ти за Python в момента е със статус “незавършена” и затова не си получил инструкции за изпита. Преди да я завършиш, молим да я прегледаш и адаптираш, в случай че искаш да направиш промени по нея.

Оставаме на разположение.

Поздрави,
Анна

Разбирам, но доколкото виждам, аз нямам възможността да я завърша тази кандидатура.
И на имейла си получих отговор, как няма как да се явя на изпита, докато не я завърша.
Може ли да ми дадете отговор, дали мога по независимо какъвто и да е начин, дори да имам 1 час за целия изпит, ще мога ли да получа шанса да направя опит да го взема, защото грешката с административната част си е моя и ще е напълно заслужено, ако не бъда допуснат, но ако има начин да ми помогнете, може ли да ми бъде дадена тази помощ, защото това което уча тук е единственото, което имам намерения да изучавам за в бъдеще

Привет, @mindbeenmovin

Благодарим за запитването. За съжаление няма как да вземеш участие в изпита, ако нямаш завършена кандидатура. Кандидатурата се попълва преди приемната кампания да е затворена и преди самия изпит. Препоръчваме ти да следиш сайта на Телерик Академия и да последваш страницата Телерик Академия във Facebook, за да имаш винаги достъп до новини за нови и предстоящи курсове.

Оставаме на разположение.

Поздрави,
Марина