Мишанка

2019 г. бях започналаподготовка за Java fundamental и имаше препратка в udacity към видеа, които много добре обясняваха основните понятия. Сега тази година няма udacity и видеата, които са представени са много зле :frowning: Нахвърля се набързо материала без да се обясни… без да се дадат особени примери, а и този глас със приповдигнато настроение е дразнещ… не искам да продължавам нататък, но нивото е паднало!!!

3 Likes

“Нахвярля се набързо”???
Има лекции които продължават с часове и хора които са част от програмата или вече завършили като мен, които помагат и отговарят на всеки въпрос.
Ако нещо не ти е ясно, или искаш още обяснения защо просто не попиташ?
Аз например съм склонен да помагам и обяснявам на всеки потърсил помощ.
Просто попитай, постави цел, кажи какво не ти е ясно и ще ти бъде предоставено всичко.

3 Likes

Напълно подкрепям изявлението ви. Аз също започнах подготовка за C# fundamental и преди две седмици лекциите бяха махнати и на тяхно място се сложиха кратки клипчетата както ти отбеляза набързо нахвърлен материал който не е достатъчен за подготовка на желаещи без предишен опит в програмирането. Незнам как е било преди но за да се подготвя и разбера темите търся други източници. Материала е оскъден, малко примери… Без да храня лоши чувства към Телерик но това е проблем който според мен заслужава да се обърне внимание

1 Like

Абсолютно съм съгласен е теб. Вярно е, няма достатъчно материали за обучение, а задачите които са предоставени изискват познания за решаването им ,които сме принудени да набавяме на парче от всякакви форуми и странични сайтове. Академията ми беше препоръчана от човек на,когото вярвам. Какви лекции, то няма лекции. Уча по 17 часа с кървясали очи, като дори напуснах работа с идеята да се науча. Ако някой от Телерик, чете това, моля Ви обърнете внимание, като доказателство меже да погледнете моите активности през последните две седмици. Благодаря!

1 Like