Следващо обучение

Тъй като късно разбрах за това обучение и нямам време да се подготвя за приемния изпит, който доколкото разбрах ще е на 30 ноември, искам да разбера кога ще е следващото .Net обучение и съответно кога ще е следващият приемен изпит, тъй като не мога да открия информация в сайта?

Здравейте,

Директно на въпроса - следващото .NET обучение още не е планирано с конкретна дата, но най-вероятно ще започне около средата на 2019. Скоро очаквайте по-подробен календар за 2019.

За да не чакате толкова дълго време, преповъчваме да помислите и за други варианти за обучение, които започват по-скоро. На 11.февруари.2019 г. започва Alpha JavaScript, за която изпитите ще са през януари. А скоро след това, в края на февруари, планираме да стартира съответно и Alpha Java.
И трите направления са съвсем сходни и дават изключително добра възможност за старт на кариера. Java като език и платофрма е малко по-близък до C# и .NET и можете да полагате изпита на избран от вас език.
JavaScript пък от друга страна набира иключително голяма популярност и съответно има голям интерес от страна на работодателите. В следващия месец, до кандидатстването, планираме да направим серия от workshops в Академията, които да ви помогнат да усвоите и упражните материала за кандидатване. По този повод ще напишем подробности идните дни, така че следете мейла си ако проявявате интерес към JS.

Остваме на разположение за още въпроси.
Пожелавам на всички успех с кандидатстването,
Михаил

Здравейте.
Имам въпрос свързан с темата.
Кандидатствал съм за Telerik Academy Alpha програмата с .NET , но ако не бъда приет мога ли да кандидатствам отново със JavaScript ?

Здравейте,

Ще можете да кандидатствате за JavaScript и или за други следващи програми. Изпитът, специално за JS прогрмата, ще е единствено на JavaScript заради спецификите на езика, макар че като задачи и материал, който трябва да се покрие са едни и същи при всички направления. Изпитът за .NET и Java групите, може да се прави на множество други езици, не само C# и Java.
Нашия съвет е, ако се готвите и за JavaScript да упражните уменията си конкретно на този език в Judge системата. Като допълнение през следващия месец, до кандидатстването за JavaScript, планираме да направим серия от свободни за достъп workshops в Академията , които да ви помогнат да усвоите и упражните материала за кандидатване. По този повод ще напишем подробности идните дни, така че следете мейла си ако проявявате интерес към JS.

Успех!
-Михаил

1 Like

Здравейте, Михаил,

Имам подобен въпрос на Диана по-горе. Интересува ме, кога ще е следващото обучение по Java, тъй като няма да мога да се явя на изпитите януари 2019 и реално ще ми е най-удобно да започна обучението си през юни или след това?

Здравейте,

В моменета работим по доуточняване на календара за обучения през 2019 и ще го побликуваме веднага щом сме готови, съвсем скоро. Към момента мога само да кажа, че се очертава да направим поне ще няколко Alpha групи, включително и Java, които ще са предимно през втората половина на 2019, което горе-долу пасва на вашите възможности. Следете нашите новини за детайли (https://www.telerikacademy.com/ ако не сте се абонирали - най-отдолу на страницата) и се надявам да се видим скоро!

Поздрави,
Михаил