Проблем със Square Root Alpha Prep Tasks

Здравейте. Имам проблем със следната задача.
Write a program that calculates the number which square root is 12345 and prints it on the console.

Пробвах какво ли не, но неще да ми даде правилен отговор. Единствения проблем за който мога да се сетя е, че нямам достатъчно цифри след точката. Но и с decimal не дава Correct Answer, а BigInteger изрязва след точката. В този код съм използвал метода на Нютон за корен квадратен с начална стойност 10. С по-голяма начална стойност дава различен отговор, но не мисля, че там е проблема.
Ако някой може да подскаже къде бъркам, моля да сподели.
Ето го кода: https://pastebin.com/SvsGn0v8

Ако разбирам правилно е не да намериш square root на 12345, а да намериш числото чиито square root е 12345. Т.е. просто 12345 * 12345? Звучи ми твърде лесно, но знам ли :smiley:

И на мен ми звучеше твърде лесно но явно това е решението. Но мисля, че square root означава корен квадратен, а не на квадрат :smiley: .

На квадрат е число вдигнато на втора степен. Корен квадратен е обратното. Корен квадратен на дадено число А е числото, което като бъде повдигнато на втора степен се получава А. Малко ти се бърка терминологията :smiley:

Edit: Осъзнах, че не те разбрах като хората. Square root си е корен квадратен, но в този случай питаха “calculates the number which square root is 12345” , т.е. просто чии корен квадратен е равен на 12345. Разбрахме се де, но да уточня :smiley: