Здравейте, колеги! Системата ми дава грешки на входове: 5,8,10,12,13. Не мога да видя какви са точно грешките и ако може за малко съдействие. Благодаря предварително!
Здравей,
при първоначален преглед на кода ти установих, че има няколко случая, когато не печаташ нищо на конзолата, като например с входни данни - 12.5,12.5,8.5 или 5,5,7 т.е в случаи когато имаш еднакви числа. Също така мисля, че кода, който се намира във вложените три if проверки никога няма да се изпълни, понеже няма как условията на външните и на вложените проверки да върнат true в един и същи случай. Бих те посъветвал да решиш тази задача, като си направиш три основни проверки, в които проверяваш за най голямото число - (numOne >= numTwo && numOne >= numThree), (numTwo >= numOne && numTwo >= numThree) и (numThree >= numOne && numThree >= numTwo) и във всяка една от тях да изградиш логика за останалите възмони случаи.
Поздрави
Благодаря за съдействието! Малко се затрудних с дадената насока, но успях да докарам задачата до 90 от 100 и сега гърми на тест 12. Има ли начин да се види точно каква е грешката в системата? Последно това ми е кода: https://pastebin.com/bfaEiG4e
Здравей,
няма как да се видят входните данни от тестовете.
Мисля, че си изтървал случая, в който ти подават 3 еднакви числа.
Успех!
Здравей! Току-що се сетих за този случай и задачата най-накрая излезе  Въобще цял ден не ми дойде това акъла. Колеги, благодаря ви много за оказаното съдействие!
 Въобще цял ден не ми дойде това акъла. Колеги, благодаря ви много за оказаното съдействие! 
Здравей,
все пак мисля, че може да поработиш над кода - реално има 6 варианта за подредба на 3 числа x, y и z (броят различни варианти е факториел от броя на числата, в случая 3! ) :
xyz
xzy
yzx
yxz
zxy
zyx
Самият факт, че имаш повече от 6 if/else-a, говори, че някои или са излишни, или можеш да ги опишеш по-добре или да събереш 2-3 в един случай.
Успех