Информация за React Upskill курса

Здравейте ^^

Завърших А23 C# академията на Телерик миналата година, съответно започнах и работа като .NET Developer. Сега се заглеждам по React Upskill, но тази година обаче няма да мога да кандидатствам и съответно въпросите ми са следните:

  • Колко често започва нова такава академия? Знам, че C# беше 2 пъти в годината (януари и юни), каква е ситуацията при React?
  • Какви познания е нужно да имаме по JS, HTML и CSS, ще се покрият ли по време на академията?

Прегледах страницата на React Upskill за повече информация, но това са няколко неща, които останаха неотговорени.

Поздрави и усмихнат ден,
Маги :grin:

Привет, @magi.nikolova,

Благодарим за запитването.

Пишем, за да те информираме, че програмата Telerik Academy Upskill React обикновено се провежда веднъж годишно, в рамките на 3 месеца.

За да кандидатстваш е необходимо да подадеш CV и попълниш апликационна форма на сайта на Телерик Академия, и решиш предоставен тест. Всеки, който има поне година опит като програмист и има основни познания по web development, HTTP и REST би трябвало да може да премине теста. Нямаме минимален бал за прием, той зависи от резултатие на всички кандиати, явили се на тест.

Бихме могли да потвърдим, че ще има нова приемна кампания за програмата през 2022 г., но към момента не можем да дадем информация за конкретни дати.

Препоръчваме ти да следиш сайта на Телерик Академия, както и страницата ни във Фейсбук, за да научаваш първа за нови курсове, новини и интересни инициативи.

Оставаме на разположение.

Поздрави,
Снежи

1 Like

Здравейте, преди малко решавах предварителния тест (JS/WEB) и на последната страница написах няколко реда, при което нещо ми заби/заспа страницата и не съм сигурен дали натиснах finish успешно и дали съответно отговорите ми са изпратени успешно?

Бихте ли ми казали дали всичко е наред с теста?
Благодаря!

Здравей, Светослав,

Извини ни за забавянето в отговора! Потвърждавам, че сме получили резултатите ти от онлайн теста.

Поздрави,
Цветелина

Здравейте!
След приключването на теста и изпращането му, по какъв начин да разбера резултата. Дали съм приета или не. Каква е следващата стъпка?
Благодаря!

Привет, Елена,

Благодарим, че се свърза с нас.
Пишем с инфомация, че статус за вашата кандидатура ще получиш във втората половина на месец сптември.

Поздрави,
Анна

Благодаря за обратната връзка, Анна!

1 Like