QA програма

Здравейте,
Интересува ме кога ще стартира следващата програмата за QA?
За записването за подготвителния курс трябва ли да попълвам някакви документи?
Ако ме изберат за обучение към програмата как се осъществява заплащането (не смятам да тегля кредит), наведнъж или на вноски?
Кой език е най-подходящ за навлизане и самоподготовка?

Благодаря Ви!

Здравей,

Стандартно програмата се случва веднъж годишно, като тазгодишното ѝ издание стартира в началото на м. юни. Към момента не можем да потвърдим точната дата за старт на следващото издание, тъй като в момента работим над календара за 2021 г. Препоръчваме ти да се запишеш тук, за да получиш информация при старт на следващата приемна кампания.

За да кандидатстваш е необходимо е да подадеш автобиография на сайта на Телерик Академия, да преминеш онлайн когнитивен тест и да се явиш на входен изпит по програмиране. Изпитът изисква единствено базови познания по програмиране с език по избор на курсиста: C#, JavaScript, Java, C++, Kotlin, PHP, Python или Swift, като ние препоръчваме подготовка на Java, тъй като това е и езика, който се изучава по време на самата програма.

Опитът ни показва, че всеки начинаещ може да се подготви за входния изпит за близо 2 месеца чрез нашите онлайн материали. Разбира се, подготовката е строго индивидуална и всеки сам трябва да прецени колко по-рано да започне да се подготвя. Дори и да нямаш предишен опит в програмирането, нашите материали за напълно достатъчни, за да се самообучаваш по тях и да преминеш изпита успешно. Предлагаме също и безплатен подготвителен курс към всяка програма, който стартира до 2 седмици след early bird изпита. За да кандидатстваш за курса, е нужно да отбележиш в кандидатурата си, че проявяваш желание да се включиш.

Таксата за обучение (4000 лв.) в 6-месечната програма може да бъде заплатена самостоятелно преди старта на програмата или да стане дължима 6 месеца след завършване, ако курсистът се е възползвал от предложението на банката-партньор, с която работим. В случай че е избрал втория вариант, курсистът може да изплаща сумата в период до 2 години на вноски. Разбира се, остава възможността курсистите да стартират кариерата си и при един от над 60-те ни партньора след приключване на обучението си. В този случай курсистите се възползват от 1000 лв. отстъпка от таксата си за обучение.

Ако искаш да получиш информация при отварянето на следващ прием, запиши се тук.

Оставаме на разположение.

Поздрави,
Екипът на Телерик Академия