QA курс ново издание

qa

#1

Здравейте,
От няколко дни опитвам да намеря някакви контакти на Telerik, но освен мейл (от който не получавам никакъв отговор) и чат бот във фейсбук (който също не предлага необходимата информация) друго не успях.
Надявам се някой от там поне тук да отговори…
Видях QA курса -https://www.telerikacademy.com/alpha/qa , и се опитвам да разбера дали се знае кога ще е следващото му издание и каква е цената на всичките модули. На страницата на курса видях, че може да се поемат разходите (не е написано какви точно са тези разходи) от бъдещия работодател ако отговаря на определени условия, но аз вече работя и по-скоро искам да знам колко би ми излязло да си го платя.
Ако някой тук има и някакъв телефон, на който мога да се свържа с някой, който може да ми даде малко по-подробна информация ще съм благодарен ако го сподели.

Денислав


#2

Здравей, Денислав,

Извини ни за забавянето в отговора на имейла ти от петък, 19 юли.

За съжаление на този етап нямаме конкретна дата за старт на следващата QA група. Стандартно нова кохорта в същото направление стартира най-рано след приключването на настоящата. Т.е. потенциално най-ранен старт на следваща QA група би бил в края на тази календарна година. Разбира се, възможно е да има промени в календара ни, които на този етап не са планирани. Ако искаш да получиш информация за старт на следващата приемна кампания, не пропускай да се запишеш тук.

Относно заплащането – таксата за обучение може да бъде заплатена самостоятелно преди старта на програмата или да стане дължима 6 месеца след завършване на програмата, ако курсиста се е възползвал от предложението на банката-партньор, с която работим. В случай че е избрал втория вариант, курсиста може да изплаща сумата в период до 2 години на вноски. Разбира се, остава възможността курсистите да стартират кариерата си и при един от над 40-те ни партньора след приключване на обучението си. В този случай курсистите не дължат такса за обучението си, т.к. тя се покрива от партньора ни. Повече детайли можеш да откриеш и в често задаваните въпроси.

Оставам на разположение.

Поздрави,
Нев