Python обучение

organisational

#1

Здравейте,

Интересува ме дали планирате да има курс на Python през 2019г.

Поздрави!


#2

Здравейте,
Към момента нямаме планиран курс за Python, но интересите на нашата общност са много важни за нас. В тази връзка, можете ли да споделите, във вашия случай, какъв тип обучение визирате - за начинаещи - по подобие на Alpha формата или по-скоро имате опит и търсите възможност да надградите текущите си умения и защо се интересувате конкретно от Python?

Благодаря!
– Михаил


#3

Здравейте,

Искам да се обучавам в Телерик, защото знам, че нивото на обучение е високо. Защо точно Python - защото възможностите на езика са близки до моята сфера - инженер автоматизация. Колкото до тип обучение визирам за начинаещ.
Щом нямате планиран курс за 2019г какво ми препоръчвате - да изчакам още няколко месеца с надеждата да планирате такъв или да се запиша за друг курс?

Благодаря!


#4

Здравейте,

Всички наши програми от Alpha формата са предназначени за начинаещи и са с такъв дизайн, че да ви дадат възможно най-ефективно старт на кариера, като софтуерен разработчик. Повече за предстоящите програми можете да намерите тук: https://www.telerikacademy.com/alpha

Според мен лично е почти без значение, дали ще изберете JavaScript или C#/.NET или Java за старт. От по-голямо значение е да фокусирате върху предварителна подготовка за да имате максимално добър старт. Всяка програма предлага предварително подбрани материали за самоподготока, като от скоро ние организираме и т.нар. работилници (workshops), които могат да ви помогнат да се учите по-ефективно, чрез практически упражнения. Повече информация за такива събития за подготовка за предстоящата Java група можете да намерите тук: https://www.telerikacademy.com/about/events/exam-preparation-workshops-telerik-academy-alpha-with-java
Паралено с тях тече подготока и за предстоящата JavaScript програма.