Здравейте,
Интересува ме дали планирате да има курс на Python през 2019г.
Поздрави!
Здравейте,
Интересува ме дали планирате да има курс на Python през 2019г.
Поздрави!
Здравейте,
Към момента нямаме планиран курс за Python, но интересите на нашата общност са много важни за нас. В тази връзка, можете ли да споделите, във вашия случай, какъв тип обучение визирате - за начинаещи - по подобие на Alpha формата или по-скоро имате опит и търсите възможност да надградите текущите си умения и защо се интересувате конкретно от Python?
Благодаря!
– Михаил
Здравейте,
Искам да се обучавам в Телерик, защото знам, че нивото на обучение е високо. Защо точно Python - защото възможностите на езика са близки до моята сфера - инженер автоматизация. Колкото до тип обучение визирам за начинаещ.
Щом нямате планиран курс за 2019г какво ми препоръчвате - да изчакам още няколко месеца с надеждата да планирате такъв или да се запиша за друг курс?
Благодаря!
Здравейте,
Всички наши програми от Alpha формата са предназначени за начинаещи и са с такъв дизайн, че да ви дадат възможно най-ефективно старт на кариера, като софтуерен разработчик. Повече за предстоящите програми можете да намерите тук: https://www.telerikacademy.com/alpha
Според мен лично е почти без значение, дали ще изберете JavaScript или C#/.NET или Java за старт. От по-голямо значение е да фокусирате върху предварителна подготовка за да имате максимално добър старт. Всяка програма предлага предварително подбрани материали за самоподготока, като от скоро ние организираме и т.нар. работилници (workshops), които могат да ви помогнат да се учите по-ефективно, чрез практически упражнения. Повече информация за такива събития за подготовка за предстоящата Java група можете да намерите тук: https://www.telerikacademy.com/about/events/exam-preparation-workshops-telerik-academy-alpha-with-java
Паралено с тях тече подготока и за предстоящата JavaScript програма.
Здравейте,планирате ли започване на курс Python през 2020/2021 година ?
Здравейте,
Аз също се интересувам от Phyton курс и дали се предвижда скоро такъв.
Поздрави.
И аз се интересувам дали ще има курс на Python във Alpha формата?
Привет,
Благодарим за запитването ти.
Пишем, за да те информираме, че за момента не нямаме Alpha програма по Python.
Препоръчваме ти да разгледаш сайта на Телерик Академия, за да се запознаеш с обученията, които предлагаме с програмните езици Java, C#, JavaScript.
Поздрави и успешен ден,
Снежи
Здравейте,
Аз също се интересувам от Python курс.
Имайки предвид растящия интерес към Python, не планирате ли вече и вие да предложите обучение?
Поздрави
Здравей, @Keracin90,
Благодарим за запитването и интереса към Телерик Академия.
Пишем с информация, че за момента не предлагаме курс с програмен език Python, но можеш да разгледаш нашите активни приемни кампании по Alpha Java, C# и JavaScript тук.
Препоръчваме ти да следиш сайта на Телерик Академия, както и страницата ни във Фейсбук, за да научаваш пръв за новите ни приемни кампании.
Оставаме на разположение.
Поздрави,
Екипът на Телерик Академия