Problem with tasks

Добър вечер, имам един въпрос, ще се радвам някой да обърне внимание…става въпрос за джъдж системата за JavaScript, случва ми се вече за втори път, когато вкарвам задача често не ми я признава с едно дадено решение, след което пиша друго я приема и в секцията Best Submissions, виждам абсолютно същото решение, но приета. Чудя се дали аз не бъркам някъде и не виждам нещо очевидно в два реда или има някакъв проблем… ъплоудвам няколко снимки за пример…Благодаря предварително и хубава вечер ! :slight_smile:

това са две индентични решения(според мен :smiley: )
ляво - accepted, дясно - invalid return


инвалид ретърна

второто ми решение

Извинявам се ако грешката е повече от ясна…просто си представям на по-сложните задачи ако трябва да ги пререшавам как ще полудявам и няма да знам дали е в мен проблема, понеже до сега с Java съм работил.

Привет! Нямам опит с JavaScript, но по спомени в Judge системата, Invalid Return означава че това, което е изкарало твоя код, не съответства с това, което очаква Judge-а. В такива случаи, аз лично разчитам на едно много полезно tool-че: https://www.diffchecker.com/ . Това в случаи с Invalid Return

Отделно, като гледах кода, видях че вместо gets(), си използвал get(). Направило ми е впечатление, че Judge-a понякога маркира запазени думи и от други езици, така че с едно на ум :).

Надявам се съм помогнал с не конкретната си помощ :smiley: Успех!

1 Like

Помоща ти беше повече от полезна. Мерси и за туулчето ще ми влезе в употреба за напред ! :smiley:

1 Like

И на мен ми се е случвало няколко пъти. Понякога бъгва с console.log. Ако си използваш print() би трябвало да го приеме.

Judge работи с print , а не с console.log.

1 Like