Може ли някой да сподели решението на тази задача?https://judge.telerikacademy.com/problem/01numbs1ton
Колега не мисля, че ще ти е полезно готово решение на тази задача дай да видим до къде си стигнал и да видим какво се чупи , дай линк тук pastebin.com
Добре явно вече имаш решение  но като цяло мъчи сам максимално , и накрая качвай свой код, който да коментираме, така е най полезно за всички
 но като цяло мъчи сам максимално , и накрая качвай свой код, който да коментираме, така е най полезно за всички
ето го кода ми (нa js)
var n = +gets();
var t = “”;
for(var i = 1; i <= n; i++) {
t += i + " ";
}
console.log(t);
как да превърна получилите се числа в number и space-а да остане? Това е въпроса 
(post withdrawn by author, will be automatically deleted in 24 hours unless flagged)
Колега , ти console.log-ваш , пробвай да принтираш ( принт…), а вместо да набиваш спейс, направи един масив , например така:
var n = +gets();
var x = [];
for (var i=1; i<=n; i++) {
x.push(i);
}
var y = x.join(’ ');
print(y);
// този език  не ми е нейтив …  дано съм бил полезен…
 дано съм бил полезен…
За нещастие не се получава, но благодаря че се отзова на въпроса.
Ти сигурен ли си че когато събмитваш избираш JavaScript долу от падащото меню ?
а колега, miss-click-нал съм на Join-a ( от там може да има синтактична грешка) ==> var y = x.join(’ ') --> тук има някакво форматиране и ми поправя кавичките на Join-a … ако пействаш от тука, виж да си напишеш правилните символи за ’ или "