No Logical reasoning test and instruction obtained

Здравейте,

Преди около седмица завърших апликацията си в “Телерик алфа” за JavaScript програмата. По електронната ми поща бе пратено писмо, което да ме запознае с предстоящите събития. В имейла се споменаваше, че до три дни преди началото на изпита ще ми бъдат изпратени допълнителни указания за него.

След изпращането на апликацията следващата стъпка е да се попълни и да се пусне “logical reasoning test”. Видях във форума доста кандидати, които също не са го получили. Във вашия сайт има секция FAQ, където прочетох, че между 1-3 дни преди изпита ще имам достъп до “logical reasoning test”.

В момента сме 4-ти март следобед, остава по-малко от ден до изпита и все още не съм получил нито логическия тест, нито инструктаж за изпита. Писах до единствения изложен контакт от Телерик “info@telerikacademy.com”, след това писах и във форума в тема, където други кандидати са се оплакали и са получили обратна връзка(аз все още не съм). Освен това ангажирах близък човек да отиде на изложения адрес от академията в сайта им, тъй като в момента се намирам в чужбина и му е било казано да се свържа със съпорта.

След всички опити да се свържа с академията, тази тема във форума е единствената ми надежда, защото гореспоменатите неща ще попречат на моето кандидатсване.

Всичко от моя страна е попълнено и пуснато в посочените срокове и желая да мога да се явя на изпита наравно с всички кандидати за тази програма.
Ще помоля, ако някой от кандидатите се е запознал с този случай, ако има възможност да сподели връзките за горепосочените неща.

Благодаря за отделеното време!

Поздрави,
Владимир

Здравей, Владимир.

Логическият тест е пратен към теб.

Поздрави,
Поли

Здравей,

Теста е попълнен и оценен. Благодаря за обратната връзка. :slight_smile:

Поздрави,
Владимир