Здравейте. На тази задача ми дава 65%. Пробвах няколко solution-a, но повече от 65/100 не иска да ми даде. Може ли да подскажете защо ?
Здравей!
Можеш ли да споделиш условието на задачата, както и съобщенията за грешка?
Поздрави,
Иван
Офф…много съм се омазал
Дава 65%, не ми изпизва грешки, а само Wrong Answer
Условието:
By a given N number, from which you need to generate a sequence of 1 to N inclusive. For every prime number in that sequence, you need to print out all the other numbers before it (and the number itself), whether they are prime or not.
Let’s say N=10
Example:
10
1
11
111
11101
1110101
Благодаря!
Съжалявам, но не намерих несъответствие между условието на задачата и решението. В условието не виждам ограничения за n
, но предполагам, че фактическите числа, които се подават като вход при тестовете, не са много големи, понеже броят на числата, които трябва да се отпечатат, расте много бързо с n
(и в случай че входните данни са твърде големи, грешката би трябвало да бъде Time Limit Exceeded вместо Wrong Answer). Единствено забелязах, че ако въведеното число, n
, е по-малко от 1, програмата ще отпечата един ред с 1, вместо да не изведе нищо, но това не би трябвало да е причина за 35% грешни резултати.
Аз като submit-na кода ти 1:1 и ми дава 100%, не знам защо при теб го показва грешно =)
This is very helpful for me. Thank you.
Цък : primeNumber - Pastebin.com Решението дава пълния брой точки .Прави се булева променлива isPrime , после с if проверка получаваме търсения по условие резултат.