Mock Exam 1

Здравейте,

Днес тренирам за изпита по C# утре, като опитвам да реша Mock Exam 1. Проблемът е, че трудно го зарежда - в повечето случаи не го прави, а ако все пак зареди, след минути пак изчезва всичко и отново почва да опитва да зареди. Приятеснява ме най-вече това да не се случи и утре на изпита. Опитах през Chrome, през Edge и Firefox въобще не успявам и да се логна. Някой с подобен проблем или пък решение?

Здравей,
Работим върху отстраняването на проблема и не трябва да имаш никакви притеснения относно утрешния изпит. Успех с подготовката и до утре!

Поздрави,
Кирил

Здравейте, днес се провалих на изпита /обвинявам себе си, късно започнах подготовка и не смогнах във времето :disappointed:/. Какви са възможностите ми да опитам пак през следващата година?

Привет, @etkrista,

Всички участници, които не бъдат приети поради ниски резултати, ще получат възможността да се явят на допълнителен онлайн изпит на 15 декември, 19:00 ч. В случай че не сте сред приетите след изпита вчера кандидати, ще получите повече информация по имейл в рамките на тази седмица.

Поздрави,
Невелина

1 Like

Здравейте, вчера се регистрирах в програмата и искам да попитам от къде да избера, че искам да се пусна на изпита с език Python. Също така в упражненията не виждам език Python, а само Java, C# и Javascript.

Здравей,

Материалите, които ние предлагаме за самоподготовка са на езициите Java, C# и Javascript. Можеш да избереш езика, на който да решиш задачите, по време на самия изпит.
В случай, че искаш да избереш Python - ще трябва да се подготвиш самостоятелно, тъй като не предлагаме материали за този език.

Оставаме на разположение.

Поздрави!