Missing link for cognitive test

Здравейте!

Вчера получих имейла с инструкциите за входния изпит на 11.01.2021, но в него няма линк за когнитивния тест.
Бихте ли ме информирали, дали да го очаквам на по-късен етап или този тест всъщност се прави в деня на изпита?

Благодаря предварително!

Здравей, Петя,

В рамките на днешния ден ще получиш имейл от нас, който ще съдържа информация относно теста за когнитивна оценка, инструкции и упоменат краен срок, в който ще следва да го завършиш.

Поздрави,
Цветелина

1 Like

Здравейте, и аз на 20-ти декември получих имейл, в който пишеше че до края на деня ще получа имейл с линк към теста, но все още не съм получила. Благодаря!

Здравейте, аз също не получих имейл. Бихте ли изпратили и на мен. Благодаря!

@tsvetelina Здравейте отново! Преди малко получих напомняне за изпита утре, но все още не съм получила имейл за cognitive test, дали може да проверите, притеснявам защото мисля че срокът за този тест е днес до края на деня. Благодаря предварително и успешна седмица!

Привет, @medon3 , имаме резултата ти от тест за когнитивна оценка във връзка със скорошно твое участие в приемна кампания и не е необходимо да го попълваш отново. Това е е причината да не си получила линк за стартиране на теста.

Поздрави,
Цветелина

1 Like

Привет, @tarja9999, потвърждаваме, че вече имаме твоя резултат от теста за когнитивна оценка.

Поздрави,
Цветелина

Много благодаря!