Здравейте,
Слончето Лони ме тормози с неговите задачки и специално на тази ми излизат 70/100 точки. Не мога да открия къде ми е грешката и ще се радвам някой да подаде ръка на мен и на Лони, за да разбулим мистерията.
Решението ми:
Грешни кейсове + output:
Test case #2: Wrong Answer [0.007 s, 9.02 MB]
Your output (clipped)
43
Test case #5: Wrong Answer [0.007 s, 9.02 MB]
Your output (clipped)
51
Test case #6: Wrong Answer [0.007 s, 9.02 MB]
Your output (clipped)
33
Условие на задачата:
Електронно съобщение
На електронно табло на плажа на Слънчев бряг се извежда информация за времето и температурата на въздуха и водата. Съобщенията съдържат малки и главни английски букви, цифри и интервали. В края на информацията се записва точка. Всеки ден Слончето Лони се осведомява за метеорологичните условия от таблото. Един ден то установило, че таблото е повредено и в съобщението има и други знаци, различни от обичайните. Както винаги, то е любознателно и иска да разбере колко е най-дългата последователност от повредени знаци на таблото.
Помогнете му като напишете програма elmessage, която въвежда съобщението, изписано на таблото, и извежда колко е максималният брой последователни повредени знаци.
Вход
На първия ред на стандартния вход се въвежда текст, който завършва с точка.
Изход
На един ред на стандартния изход програмата трябва да изведе едно число – дължината на най-дългата последователност от повредени знаци (различни от букви, цифри и интервали).
Ограничения
Точката винаги завършва съобщението и тя не се поврежда. В съобщението има точно една точка. Съобщението съдържа не повече от 1000 знака.
Примертни тестове
Вход
Tempera#### na @#$ata 23 grad#%&.
Изход
4