Здравейте, понеже не успявам да намеря информация, докога е крайния срок да се обявят резултатите от вече състоялия се изпит за javascript? Както и резултатите от когнитивния тест.
Съпортваме те, на всички ни е тегаво хахах, нека тук търпеливо се подрепяме
Програмата стартира на 11. февруари - мисля , че това е “краен” краен срок …
фингърс кросд
Доколкото разбрах- вторник, сряда(най-късно).
Благодаря ви за съпорта хахах, аз четох някъде, че уж до 14-ти януари ще излязат резултатите и останах с отворена уста щом цял ден пощата е празна хах. Но щом не съм само аз се обнадеждавам отново
Не си сам
Но пръв се пречупи да попиташ хахах
нормално, все някой не издържа и дава зор Но пък мерси, че ме отмени
Право на джентълмените е хаха, но пък така на всички нетърпеливци като мен ще им е една идея по-лесно.
Мисля, че изрази всеобщото ''anxiety"
The Loni in the room
Търпението определено не ми е от силните черти. Но пък спестихме доста от напрежението на всички, които трепнат в очакване. Дано излезат по-скоро.
Ем, това е в сърцето на програмата - 6 месеца, а не няколко години, търпението не е непременно силна черта, не мислиш ли , гордей се с това хаха олеле, развих тезата вече
Съгласен съм. Пожелавам ти успех!
Благодаря, подобно!
Благодаря ти, че попита! Тъй като цял ден си гледам пощата и се канех да пиша
Ъпдейт: и аз все още нямам мейл, ще рефрешна пак след час …два?
Ъпдейт: хора, вече е 00:21 и още нямам мейл , дано тука до 10 мин имам поща…
Ъпдейт: 11:06 на следващия ден - още нямам мейл …освен спам, смисъл нямам Телерик мейл, реално имам е-мейл адрес, просто не са ми пратили през изминалата част от денонощието е-майл…
Ъпдейт: 11:54 - получих мейл … не е от Телерик…
Ъпдейт: имам мейл, от Телерик, от миналата седмица
Извинявай, но нали не очакваш някой да ни проверява изпита и да ни праща мейли в 2 - 3 през нощта?
Нали не мислиш, че съм сериозна…
А някой има ли идея колко сме явилите се на изпит?
Мисля, че 100 бяха местата като се записвах. Не знам дали са били пълни докрай, ама така ми изглеждаше 90 ги имаше
Здравейте пиша, за да уведомя за резултатите, които би трябвало вече да са излезли. Аз вече получих емайла с резултатите. Успех и на останалите кандидати.
Ъпдейт: сейм стории
Честито на приетите, ще се виждаме Останалите не се отчайвайте, ако се готвите редовно рано или късно и вие ще влезнете!