Java Alpha July 2021 - Early Bird exam and cognitive test

Здравейте,

Регистрирал съм се за Джава курсът, който трябва да започне на 5 Юли 2021 и виждам, че има early bird exam на 22ри Април, както и когнитивен тест. В момента съм enroll-нат към подготвителен курс Java Fundamentals, и исках да питам този курс достатъчен ли е за да се справя на early bird или final exam? Също така ако по някаква причина не се справя добре на early bird изпита това значи ли, че няма как да ме приемете, или имам право на втори опит на финалния изпит? И последен въпрос - след преминаване на early bird изпита колко време е нужно за да излезнат някакви резултати и да знам със сигурност имам ли запазено място в програмата или не?

Благодаря много!

Привет, @hr.s.naydenov,

Благодарим за запитването.

Пишем с информация, че получихме завършената ти кандидатура за програмата Alpha Java с желанието ти за кандидатстване в подготвителния курс Основи на програмирането.

Със завършването на кандидатурата си ти автоматично се записваш за явяване на входен изпит на 22 април 2021 г. на който, обаче, предвид желанието ти да преминеш допълнителна подготовка, не предполага да се явиш. Подготвителният курс ще се проведе между 28 април и 5 юни 2021 г. като ще получиш имейл с информация дали си одобрен за подготвителния курс седмица преди неговото стартиране.
При желание, разбира се, можеш да се явиш и на двата входни изпита на 22 април и 15 юни.

В случай, че решиш можеш да разгледаш нашите онлайн материали. Опитът ни показва, че всеки начинаещ може да се подготви за близо 2 месеца. Разбира се, подготовката е строго индивидуална и всеки сам трябва да прецени колко по-рано да започне да се подготвя. Дори и да нямаш предишен опит в програмирането, нашите материали са напълно достатъчни, за да се самообучаваш по тях и да преминеш изпита успешно.

Оставаме на разположение.

Поздрави,

Екипът на Телерик Академия