Java alpha academy prep course

preparation

#1

Здравейте,
Подготвителният курс трябва да започне на 21.03. Искам да попитам, кога ще разберем дали сме приети? И в обстоятелствата на държавата в момента, как ще се провеждат лекциите?


#2

Привет,

В рамките на деня днес всички кандидати ще получат имейл потвърждение дали са приети или не. Заради действащите мерки против епидемия от коронавирус (COVID-19) и текущото извънредно положение в страната със заповед на Министерството на здравеопазването от 13 март са преустановени всички присъствени учебни занятия, включително и за частни образователни организации като Телерик Академия. В тази връзка и с мисъл за здравето и сигурността на нашите курсисти, партньори и колеги, както и безкомпромисното качество на обученията ни, пишем с потвърждение, че курсът ще се проведе онлайн.

Поздрави,
Невелина


#3

Привет,

Това отнася се ли се и за подготвителния курс на C# Alpha , който ще е към края на Април или е твърде рано да се каже и ще изчакате да видите ситуацията в страната като наближи каква е ?

Поздрави,
Тома


#4

Здравей, @tomabonev,

Информацията се отнася само за Java курса. Кандидатите за .NET ще бъдат информирани своевременно спрямо ситуацията в страната и мерките, които Академията взима към дадения момент.

Поздрави,
Невелина


#5

Привет, относно курса, все още не съм получил отговор. @Nevelina


#6

Привет, @looper_n9

Благодаря за запитването.

По-рано днес ти препратихме имейла от миналата седмица, в който ти изпращаме информация за финалното класиране за подготвителния курс.

Поздрави,
Невелина