Задача Парола , InvalidResult с Java, някакви идеи?

Здравейте, някакви идеи каква е причината за IR - то ?


https://pastebin.com/500b2Q37

Не съм много сигурен, но според мен проблема ти, е че връща double а ти трябва int. Отдавна не съм разцъквал java и не мога да се ориентирам. Ако забиеш, пиши ми да ти пратя моя код, който е доста по-опростен и да мислиш над него.

Поздрави!

Здрасти, мерси за отговора :). И двете променливи които получавам са инт дефинирани в условието, моите две n и newNumber са създадени като инт и в решението ги обработвам само като инт ,целочислено деление, остатък, добавяне,изваждане. Не виждам къде може да съм ги превърнал в double. Точната причина за IR e //IR (java.util.NoSuchElementException) , мисля че пробемът трябва да е с входа, обаче къде ? За решението не е проблем да го направя по друг начин, обаче ми стана интересно откъде тоя проблем :slight_smile:
p.s. Забравих да добавя, че в IntelliJ работи.

Ето ти моя вход за ориентир:

int n, reverse = 0;
n = scanner.nextInt();
int k = scanner.nextInt();

Оки, мерси ,то се е видяло че ще трябва да го преработвам :smiley:

Входа е на един ред.

Здрасти Ванка ,аз това пробвах първо, взех втория инпут със стринг и получих същия резултат, ама то принципно е проблем когато е първо nextInt , a после nextLine, в тая поредност като в кода ми не би трябвало да има проблем, мисля. Пак ще пробвам :smiley:

Същия резултат
11
кода :

Ааа сега видях че получавам на един ред :smiley: ,оки, мерси :slight_smile: