FAQ: Upcoming Alpha Programs and COVID-19 Pandemy 1 important

important

#1
  1. Как ще се проведе подготвителният курс/входния изпит за предстоящите Telerik Academy Alpha програми, след като сме в извънредно положение?

При провеждането на приемните ни кампании (в частност събития и активности, изискващи присъствие) ще действаме спрямо актуалните към дадения момент глобални и локални препоръки. Например, може да трансформираме присъствено събитие в уебинар, а входните изпити и подготвителните курсове да се проведат онлайн.

На този етап не предвиждаме отлагане на процеса по кандидатстване/прием или старта на предстоящите ни програми: Alpha Java, .NET, JavaScript и QA.

  1. Ще бъде ли отложен стартът на предстоящите Telerik Academy Alpha програми заради обявеното извънредно положение?

Стартът на програма Telerik Academy Alpha JavaScript, която по предварителен график трябваше да започне на 23 март 2020, се отлага за 21 април 2020.

Не планираме отлагане или промяна на програмите в активна приемна кампания: Alpha Java, .NET, и JavaScript и QA. Надяваме се до тогава ситуацията да се е подобрила и всички дейности да са се върнали към обичайния им или поне близък до него ритъм.

Ако все пак се наложи удължаване на извънредното положение, или екипът ни прецени, че присъствено обучение би изложило на риск здравето на нашите курсисти, партньори и колеги, имаме необходимите механизми, с които да адресираме това. Например в момента организираме временно дистанционно обучение за всичките ни ни програми. Разбира се, целта ни е дистанционното обучение да е временна мярка.


#2

#3