Early Bird exam

preparation

#1

Здравейте,

Трябват ми някои пояснения относно Академията:

  1. Early-bird exam-a за Java на 30 септември как се заявява? Понеже наскоро apply-нах за Алфа-та (всички документи са качени и всичко останало попълнено) и ако е било като опция там не съм го избрал. Но сега с материалите тук се чувствам по-подготвен и има ли как да се запиша за него?
  2. Ако се запиша за Early-bird отпадам ли автоматично от подготвителните лекции за основния входящ изпит? Понеже, ако не се представя добре на предварителния, ще ми е полезно все пак да мина присъствените лекции.

#2

Здравей,

Всички кандидати със завършена кандидатура са автоматично записани на early bird изпита. Трябва да си получил имейл с детайли за самия изпт след като си попълнил кандидатурата си. Участието на изпита не е задължително, но е силно препоръчително.

Има възможност да бъдеш приет на early bird изпита, ако представянето ти е достатъчно добро. В този случай няма да ти бъде предоставено място в подготвителния курс, тъй като директно ще стартираш в Alpha програмата. В случай че резултатите ти на early bird изпита не са достаъчно добри, ще разгледаме кандидатурата ти и ще ти пишем с обратна връзка дали си сред участниците, селектирани за подготвителния курс.

Оставам на линия за въпроси,

Яна


#3

Благодаря :slight_smile:


#4

Здравейте!

След като сме завършили early bird изпита, колко време е необходимо да получим обратна връзка дали сме приети?

Благодаря
Иван


#5

Здравей,

Ще пишем на всички с обратна връзка за класирането не по-късно от 10 януари.

Поздрав,

Яна


#6

Чудесно! Благодаря за бързия отговор! :slight_smile:
И.


#7

Здравейте!
Бих искал да попитам, ако бъда избран за подготвителен курс но нямам възможност да присъствам, дали е възможно да се подготвя самостоятелно за финалния изпит?
Благодаря предварително!