Early Bird Exam - Aug 23 2022

Здравейте, за Early Bird Exam - Aug 23 2022 трябва ли да се запишем някъде или ще бъде достъпно на самата дата ? И този предварителен изпит е за курса, който започва на 14.11.2022 ли е ?
Благодаря предварително!

Привет, @bogdand,

Благодарим за запитването. Всеки кандидат със завършена кандидатура ще получи инструкции за предварителния изпит. За да кандидатстваш е необходимо е да завършиш кандидатурата си, да подадеш автобиография на сайта на Телерик Академия, да преминеш онлайн когнитивен тест и да се явиш на входен изпит по програмиране. Пълна информация по процеса за кандидатстване можеш да намериш на сайта на академията.

Оставаме на разположение.

Поздрави,
Марина

Здравейте, аз съм завършил кандидатурата си. На изпита за курса по java, който тече в момента не се справих със задачите. Въпроса ми е сега ще имам ли възможност пак на този предварителен изпит?

Привет, @bogdand,

Благодарим за запитването. Курсът вече е в ход, със стартова дата 11 юли и не можем да те включим в тази програма. В момента има нова отворена приемна кампания за курс Java, за която трябва да създадеш нова кандидатура, за да вземеш участие. След като завършиш кандидатурата си, ще получиш повече информация за предварителния изпит, който ще се проведе в края на август, а самият курс е със стартова дата 14 ноември.

Поздрави,
Марина