Early bid exam .NET

preparation

#1

Здравейте, Бих искал да попитам дали Еаrly bird exam-a за .NET, който ще се проведе на 07.10 е задължителен или мога да се явя направо на финалния изпит, който е насрочен за 25.11. Виждам, че при евентуално преминаване ти запазва място в програмата, но не мога да разбера дали задължително трябва да се явя първо на 07.10.
Благодаря предварително!


#2

Здравейте,

Изпитът е предварителен - т.е. при добро представяне няма необходимост да се явявате на задължителния изпит на 25-ти ноември, а сте автоматично приет.

Ако резултатите ви не ви устройват, имате опцията да преминете подготвителен курс, който стартира на 19-ти октомври и завършва преди задължителния изпит.


#4

Здравейте,

Благодаря за отговора.

Бих искал да Ви попитам понеже съм приет за подготвителния курс за финалния изпит на 25.11 и видях,че в имейла пише, че присъствието е задължително, но тъй като уикендите работя и намя да мога да присъствам мога да ли да явя на финалния изпит без да потвърждавам участието си за подготвителния курс. Видях, че до утре трябва да потвърдя участието си, но просто съм възпрепятстван да присъствам

Благодаря предварително!