Cognitive Test

cognitive
test

#1

Здравейте,
някой знаели кога трябва да се направи когнитивният тест и откъде?
Ще ни пратят ли линк?


#2

Здравейте,

На всички кандидатствали ще бъде изпратен линк към когнитивния тест, по email до няколко дни преди изпита по програмиране. Тестът, може да бъде взет по всяко време и отнема не-повече от 20-тина мин заедно с прочитане на инструкциите. Моля поверявайте си и junk фолдъра на съответния мейл, тъй като по някога мейла с инструкциите отива там. Ако все пак не получите мейла или забравите да вземете изпита, ние ще ви пишем допълнително да ви подсетим да го направите. За лични въпроси може да ни пишете директно и на email: info at telerikacademy.com

Надявам се това да отговаря на въпроса. Остваме на разположение и за други такива.

Поздрави и успех,
Михаил


#3

Здравейте.
Дали ще е възможно да напишете тук във форума след като разпратите линк към тест по мейл?


#4

Здравейте,
нямаме тази практика за момента, но ако случайно не си получите мейла, ще ви потърсим по каналите за комуникация посочени в кандидатурата/профила ви за да ви напомним да вземете теста.

Поздрави,
Михаил


#5

Здравейте, кога се очаква да изпратите теста, защото доколкото разбрах, трябва да го направим до петък, което е вдругиден, а тогава е и приемния изпит?


#6

Да, и мен ми е интересен отговора на тоя въпрос… остават два дена а не вярвам да съм единствен без линк… и ИСКРЕНО ме съмнява всички да сме по цял ден свободни преди Януари, дори и да сме планирали тогава да сме!


#7

Здравейте,

Когнитивният тест е с продължителност точно 12 минути и се състои от 50 въпроса. Измерването цели да оцени способността на кандидата да учи бързо, да се адаптира към различен тип въпроси и да възприема нова информация. Трябва да се направи от един опит. Оценява се спрямо средното ниво за ИТ сектора.

До края на деня днес ще получите по имейл покана от Predictive Index с инструкции как да направите теста онлайн от вкъщи.

Поздрав,

Яна


#9

Здравейте,

Все още не съм получил когнитивен тест. На 28-ми пратих имейл до [info@telerikacademy.com], но все още нямам отговор.

Пиша тук, ако имейлът ми се е изгубил в някоя спам папка.

Може ли да ми кажете какво трябва да направя, тъй като днес е последният срок и дали се очаква да го получа?

Благодаря Ви предварително!


#10

Здравейте,

Тестът беше изпратен до вас повторно. Моля да потвърдите дали сте го получил, да се запознаете с интрукциите преди да го стартирате и да попълните теста на по-късно от 23:59 ч. в неделя (2 декември).

Поздрави и успех,

Яна


#11

Здравейте,

Получих го. Върнах имейл с потвърждение и по пощата.

Много Ви благодаря!

Лека вечер и приятен уикенд,
Стилиян