Cognitive test

exam

#1

Здравейте! Искам да попитам кога ще ни бъде изпратен когнитивния тест по имейл, тъй като изпита наближава ?
Благодаря, предварително!:slight_smile:


#2

Аз имам същия въпрос, писах emal, но няма отговор. Поне отпада възможността да съм получила emal и да съм го изтрила по неволя :smile:


#3

Тъкмо мислех да пращам имейл по същия въпрос, но явно не съм изключение. Ще следя, ако има отговор.


#4

Ами цял ден чакам, но за сега нищо. Ще се надявам до утре да пратят/отговорят…


#5

Здравейте, аз доколото разбрах ще пратят теста в деня на самия изпит или около тази дата.


#6

Здравейте. Аз също се чудих къде е този когнитивен тест, кога ще ни го пратят и докога трябва да го направим. Комуникацията с Телерик е много трудна. Оставили са един имейл, от който трябва да отговарят на въпросите на толкова много хора. Писах им два мейла, единия в петък към 14:00, другия в събота вечерта. Никакъв отговор все още. Поне един телефон за връзка да бяха оставили!


#7

Обикновено изпращат link 2-3 дни преди самия тест, поне така бе на предходния изпит за Java. Няма да ни пропуснат, спокойно :slight_smile:


#8

Здравейте,

Всички кандидати, записали се за входен изпит, получават имейл покана за когнитивен тест в рамките на 1-3 дни преди датата за изпита.

Поканите за когнитивен тест за Telerik Academy Alpha JavaScript ще бъдат изпратени в рамките на тази седмица, тъй като входния изпит е на 11 януари, петък.

Поздрави,
Невелина


#9

Вече трябва да имате поща :slight_smile:


#10

Аз имам email от академията, но email от със самия тест нямам.


#11

И при мен все още не е пристигнал линк към теста. Само мейл, че ще пристигне такъв.


#12

Току-що получих теста :slight_smile:


#13

Здравейте,

В случай че не сте получили имейл от Predictive Index, молим ви да проверите папка Spam/Junk. Ако не откривате имейла и там, пишете ни на info@telerikacademy.com, за да ви изпратим поканата отново.

Поздрави,
Невелина


#14

Здравейте,

ЗАписан съм за изпит в понеделник 28.01.2019, но още не съм получил линк за провеждането на съответната когнитивна оценка. Крайният срок е днес до 24 ч. Моля за съдействие.


#15

Здравей!
Изпрати имейл на Академията. Потърси в папка спам.
Имейлът трябва да е от “The Predictive Index” (noreply@mailer.predictiveindex.com) със subject Направете „Когнитивна оценка” на PI.

Успех :slight_smile:
Диди


#16

Здрасти,

Благодаря за съветите. Вече бях направил тези стъпки, като сега ги повтарям. Нямам мейл от академията и в спам. Дали е фатално, ако не проведа когнитивната оценка днес, при положение, че това е и крайният срок и може би хората от академията не могат да отреагират в неделя?

Поздрави,

Стефан


#17

Това е странно, че нямаш имейл и от Академията, а не просто за теста.

Надявам се да ти помогнат в най-кратки срокове :slight_smile:


#18

И аз имам същия проблем - на изпит съм за Java - утре и също нямам мейл за теста.
Надявам се утре да има раздвижване по въпроса.
(пиша коментара - за да е ясно, че Стефан не е единствен… :slight_smile: )
Поздрави,
Владимир


#19

Здравейте,

В случай че не сте получили имейл от Predictive Index и/или Телерик Академия, молим ви да проверите папка Spam/Junk. Ако не откривате имейла и там, пишете ни на info@telerikacademy.com, за да ви изпратим поканата отново.

Поздрави,
Невелина


#20

Здравейте,

Явих се на изпит за Java програмата на 17 Април и след това не съм получавала мейл с Kогнитивен тест от The Predictive Index, само мейл, че ще получа, но не и мейл със същинския тест, не е и в Спам папката ми.
Вместо това получих покана да се явя на изпита утре, 25 Април.
Освен това получих и покани да се запиша за .Net програмата, само че в момента не мога да се запиша за никоя друга програма, камо ли да съм Early Bird.
Може ли да ми обясните логиката на гореизброените факти, нещо ми убягва процеса и на какъв принцип и какви мейли получаваме …

Благодаря,
Даниела