Привет, @stefandim91,
Пиша с информация, че изпратихме резултат от когнитивна оценка на посочения от теб имейл адрес.
Поздрави,
Снежи
Привет, @stefandim91,
Пиша с информация, че изпратихме резултат от когнитивна оценка на посочения от теб имейл адрес.
Поздрави,
Снежи
Здравей, @zhelyazkogg,
Пиша с информация, че изпратихме резултат от когнитивна оценка на PI на посочения от теб имейл адрес.
Поздрави,
Снежи
Здравейте! Бихте ли могли да ми изпратите оценката от когнитивния тест на a-mitev@abv.bg?
Привет, @a-mitev,
Пиша с информация, че изпратихме резултат от когнитивна оценка на PI на посочения от теб имейл адрес.
Поздрави,
Снежи
Здравейте, ще може ли и моите на ivan.nikolow@abv.bg
Поздрави,
Иван.
Привет, @ivan.nikolow,
Поздрави,
Снежи
Привет, @sttefchu,
Поздрави,
Снежи
Здравейте!
Бих желала и на мен да изпратите резултатът от когнитивния тест на astikova.velina@yahoo.com
Благодаря!
Здравейте!
И аз бих желал и на мен да изпратите резултатът от когнитивния тест на tashev14@gmail.com
Благодаря!
Здравейте и от мен ,
и аз бих се радвала да видя резултатите си от когнитивния тест. Мейл адресът ми е gerganag92@gmail.com
Благодаря!
Здравейте! Може ли и на мен да ми изпратите резултата от когнитивния тест на veneta_dermendjieva@abv.bg
Попълних един през септември и един вчера и ми е интересно има ли подобрение…
Благодаря!
Aз също правих един през септември и преди два дни - отново, ако може и на мен резултата от втория тест на savova773@gmail.com?
Благодаря
Здравейте!
И аз бих желалa и на мен да изпратите резултатът от когнитивния тест на valeriyatoneva@gmail.com
Благодаря!
Здравейте!
Бих желал да получа резултатите си от когнитивния тест на wesselin90@gmail.com
Благодаря!
Поздрави,
Веселин
Здравейте, @astikova.velina, @tashev14, @gerganag92, @VenetaD, @s.f.savova, @valeriyatoneva, @wesselin90,
Изпратихме резултата ви от теста за когнитивна оценка до посочените от вас имейл адреси.
Поздрави,
Цветелина
Здравейте!
Бих желал да получа резултатите си от когнитивния тест на ivanov.medias@gmail.com
Благодаря!
Поздрави,
Николай
Здравей, Николай,
Резултатът ти е изпратен.
Поздрави,
Цветелина