Здравейте!
Може ли да изпратите резултатите и на tarja9999@gmail.com?
Благодаря!
Привет, @tarja9999,
Пишем с информация, че изпратихме резултат от когнитивна оценка на посочения от теб имейл.
Поздрави,
Екипът на Телерик Академия
Как се оценява този тест?
Здравейте,
Бихте ли изпратили резултатът ми на borislava.parvanova@gmail.com
Предварително благодаря!
Hello,
Може ли да изпратите резултатите от теста на krum_iliev_123@abv.bg
Здравейте,
Бихте ли ми изпратили резултатите от когнитивната оценка на PI на имейл ivanst.atis@gmail.com?
Благодаря Ви предварително!
Поздрави!
Иван
Здравейте, @ivanst.atis, @krum_iliev_123, @emiliyantodorov, @borislava.parvanova,
Благодарим за запитването.
Пиша с информация, че изпратихме резултат от когнитивна оценка на PI на посочените от вас имейл адреси.
Оставаме на разположение.
Поздрави,
Екипът на Телерик Академия
Привет,
Ако може и аз да помоля за резултат от когнитивният тест. petar.valchev123@gmail.com
Благодаря !!
Здравейте, @petar.valchev123, @kris.danielov95,
Пиша с информация, че изпратихме резултат от когнитивна оценка на PI на посочения от вас имейл адрес.
Поздрави,
Снежи
Здравейте,
Бихте ли ми изпратили резултат от когнитивна оценка на PI на имейл: martin.hristov1@abv.bg
Благодаря.
Привет, @martin.hristov1,
Пиша с информация, че изпратихме резултат от когнитивна оценка на PI на посочения от теб имейл адрес.
Поздрави,
Снежи
Здравейте,
Бихте ли ми изпратили резултатите от когнитивната оценка на PI на имейл nikistaykova@abv.bg ?
Благодаря Ви предварително!
Поздрави!
Николета
Здравейте,
Моля да ми изпратите резултатите от теста за когнитивна оценка на имейл igova1@yahoo.com
Поздрави,
Ася
Привет, @s.zhekov1718, @igova1, @nikistaykova,
Пиша с информация, че изпратихме резултат от котнитивна оценка на PI на предоставените имейл адреси.
Поздрави и хубав ден,
Снежи
Привет, @tarja9999,
Пиша с информация, че изпратихме резултат от когнитивна оценка на PI на посочения от теб имейл.
Поздрави,
Снежи
Здравейте. Бихте ли изпратили релултата ми от когнитивната оценка на имейл: nenotoskov@yahoo.com
С пожелание за приятен ден!