Видео уроци за подготовка за кандидатстване в програма Alpha

Здравейте, доколкото разбрах за подготвителната сесия (предшестваща изпита за програмата Alfa) има видео уроци за всяка тема. Може ли по-подробно да се обясни как да гледам клиповете. Проблема ми е, че не мога да ги намеря.Въпросните клипове на български ли са?

Здравей, Георги,

Тук можеш да откриеш всички подготвителни материали за кандидатстване в Telerik Academy Alpha.

Повече информация за програмите и условията за участие е налична тук.

Поздрави,
Невелина

Благодаря! Лутах се вече в този линк… Удобно ли е да опишете пътя след като вляза в линка.

Привет отново,

За да разгледаш материалите за даден курс, е нужно да си направиш регистрация или да се логнеш с вече съществуващ акаунт.

Ако вече имаш регистрация, натискаш бутон “Sign in” и въвеждаш потребителското име и паролата си. След като се логнеш успешно, избираш курса с подготвителни материали за програмата, в която искаш да се включиш - Java, JS, C# или QA - и натискаш бутон “Start course”.

Ако нямаш регистрация, натискаш бутон “Sign in”, изчакваш да зареди страницата и натискаш “Sign up” (долу в дясно) и следващ инструкциите за регистрация. След като се регистрираш и логнеш успешно, избираш курса с подготвителни материали за програмата, в която искаш да се включиш - Java, JS, C# или QA - и натискаш бутон “Start course”.

Поздрави,
Невелина

Извинявам се за досаждането, но до бутона start course не се стига трудно. Вече стартирайки го се прехвърляме в страница с много информация (по лекции). Да разбираме ли че видеата са в Udacity?
Имате ли customer support, с който може да се комуникира вербално?

Здравей отново,

Материалите в различните курсове за самоподготвка са разнообразни и включват различни видове ресурси. Систематизирани са по теми и градират в посока нарастваща сложност.
В случай че имаш въпроси, които искаш да обсъдиш лично с член на екипа, можеш да ни посетиш в нашия обучителен център в Младост 1А в гр. София. Работното ни време е от 10:00 до 18:00 ч.

Поздрави,
Невелина

Здравейте,
имам следното питане, понеже се води статистика в judge - има ли значение, колко пъти submit-ваме решение на дадена задача? Питам, защото пиша програмите директно в judge и се случва да допусна нелепа правописна или пунктоационна грешка, което разбирам едва след първото submit-ване, тъй като judge не подчертава като intelij… Към момента на почти всяко решение имам втори submit, заради глупави грешки, и ако това има някакво значение може би ще трябва да пиша програмите първо в intelij…
Мерси!

Привет,

Няма значение колко пъти ще събмитнеш дадена задача, така че можеш смело да продължиш да решаваш директно в Judge-a, ако ти е удобно и те устройва :slight_smile:

Поздрави,
Невелина

А защо се води статистика :slight_smile:

Здравей, Георги,

Judge системата ни има различни вградени функционалности, които събират всякаква статистика. Още веднъж потвърждавам, че конкретно тази статистика не се взима под внимание при оценяването на курсистите.

Поздрави,
Невелина