Записване за Alfa до 25 Март

Здравейте,
10те допълнителни точки получаваме, ако се запишем до 25 Март (днес) включително или при записване до 24 Март?

Здравей, Георги,

Ако кандидатстваш за Telerik Academy Alpha до края на деня днес, 25 март, ще получиш 10 бонус точки, които ще бъдат добавени към крайния ти резултат от входния изпит.

Поздрави,
Невелина

Здравейте,
особено впечатлен бях от мотивационните въпроси, на които трябваше да отговоря, както и от CV - то, което се очакваше да прикача… Тъй като ми отнеха по-дълго време от очакваното, събмитнах кандидатурата си 20 минути след полунощ. Изтървах ли deadline-a?
:smiley:

Здравей отново, Георги,

Потвърждавам, че няма как да добавим бонус точки към кандидатура подадена след 23:59 ч. на 25 март и обръщам внимание, че прикачването на CV и отговарянето на мотивационни въпроси са стандартна част от процеса по кандидатстване в Telerik Academy Alpha и са описани като задължителни стъпки на сайта ни и в списъка с често задавани въпроси.

Поздрав,
Невелина

То ест deadline-а е 00:00 на 26 Март EET ?
Извинявам се за поредицата от глупави въпроси!

Поздрави,

Извини ме за допуснатата печатна грешка по-горе. Коригирах поста си, за да не подведем и други заинтересовани по темата. Още веднъж потвърждавам, че бонус точки получават само кандидатури подадени до 23:59 ч. на 25 март.

Пoздрави,
Невелина

Благодаря!
Последният въпрос беше по-скоро дали разглеждаме ЕЕТ или СЕТ, но явно е ЕЕТ.
И ако въпросът също изглежда глупав - на практика системите на много международни компании опериращи в Европа се водят по СЕТ и deadline-инте в BG се явяват 01:00 на следващия ден. И тъй като моделът ви, като цяло, не е адаптиран към BG потребителя, допуснах, че може да се впиша в бонус схемата.
Поздрави и успех на всички!