Здравейте, @anna.banishka ,
Мога ли да получа линк за “Когнитивна оценка” на имела.
Поздрави,
Радина
Здравейте, @anna.banishka ,
Мога ли да получа линк за “Когнитивна оценка” на имела.
Поздрави,
Радина
Привет, @radina.popova95,
Пиша с информация, че ще получиш имейл от The Predictive Index (noreply@mailer.predictiveindex.com). Имейлът ще съдържа линк за стартиране на „Когнитивна оценка“ на PI.
Поздрави,
Анна
Привет, @toshko_2312,
Пиша с информация, че изпратихме покана за стартиране на “Когнитивна оценка” на toshko_2312@abv.bg.
Поздрави,
Анна
Привет, @anna.tsvetanova,
Пиша с информация, че изпратихме покана за “Когнитивна оценка” към посочения имейл адрес.
Поздрави,
Анна
Здравейте @anna.banishka ,
Мога ли и аз да поискам линк за тест за когнитивна оценка?
Благодаря предварително,
Петър
Здравейте @anna.banishka ,
Бих искал и на мен да ми пратите линк за теста за когнитивна оценка, тъй като досега не съм получил такъв. Това е имейлът ми: delyangaydarov@yahoo.com
Благодаря предварително!
Привет, @vaninak98,
Пиша с информация, че към теб е изпратен линк към линк за стартиране на „Когнитивна оценка“ на PI.
Поздрави,
Анна
Привет, @petar.spalakarchev,
Пиша с информация, че към теб е изпратен линк за стартиране на „Когнитивна оценка“ на PI.
Поздрави,
Анна
Привет,
Пиша с информация, че към теб е изпратен линк за стартиране на „Когнитивна оценка“ на PI.
Поздрави,
Анна
Привет, @delyangaydarov ,
Пиша с потвърждение, че към теб беше изпратен линк към линк за стартиране на „Когнитивна оценка“ на PI.
Поздрави,
Анна
Здравейте, ако сме кандидатствали за една програма и направим теста, а впоследствие кандидатстваме за втора програма отново ли ще имаме възможност да държим тест или ще се използва резултата от първото кандидатстване?
Благодаря!
Привет, @kg.kristiangeorgiev,
Благодарим за запитването.
Пишем с информация, че вече имаме получени резултати от теб и няма да е нужно да правиш теста за когнитивна оценка отново.
Поздрави,
Анна
Привет,
Преди няколко дни изпратих моето CV и кандидатствах успешно (получих имейл потвърждение). Искам да попитам в какъв срок трябва да получа линк към теста за когнитивна оценка? Тъй като крайният срок за кандидатстване наближава, дали е възможно Вие да ми изпратите линк към теста, за да го направя в най-кратък срок?
Имейлът ми: rkolev95@gmail.com
Благодаря предварително!
Поздрави,
Радо
Здравейте! Може ли да ми изпратите линк за теста за когнитивна оценка?
email: bogdanovagergana97@gmail.com
Благодаря!
Гергана Богданова
Здравейте, @anna.banishka,
Направих регистрацията, но все още не съм получил имейл за когнитивен тест. Може ли да ми изпратите линк?
email: dimitar.lyudmilov@gmail.com
Благодаря!
Поздрави,
Димитър
Здравейте @anna.banishka!
Може ли да помоля за резултатите от когнитивния тест?
email: bogdanovagergana97@gmail.com
Благодаря!
Гергана
Привет, @rkolev95 ,
Поздрави,
Анна
Привет, @bogdanovagergana97,
Пиша с информация, че твоите резултати за изпратени към посочения имейл адрес.
Поздрави,
Анна