Soft Skills - Module 2 - Effective Communication - 05.09

Здравейте, @A53-Java ,

Благодаря ви за активността по време на предишната сесия за Социална интелигентност, въпреки умората покрай ДСА-то. Другата седмица ще стъпим върху всичко разгледано дотук и ще разгледаме темата за Ефективна Комуникация! По изключение ще бъдем заедно във вторник, за да сложим един звезден край на модул 2 и Софт скилс сесиите, темата преразполага да си поговорим :slight_smile:

Материята е изключително интересна и ще се радвам, както досега, да се включвате с коментари и въпроси. Научаваме се да говорим толкова рано, но за сметка на това понякога цял живот се опитваме да овладеем изкуството на комуникацията, кога успешно, кога не. :slight_smile:

Основната ни цел ще е да видим какво може да се бъгне в комуникацията и да споделим взаимно опит. Ето защо ще се опитаме да поговорим по темата, да извадим изводи, да видим как може да бъдем по-добри в общуването си с другите, с изслушването им и с предаването на нашите идеи. За целта ще са ни особено полезни и презентациите на бъди групите TechWizards и Magicians относно бариерите в комуникациите и когнитивните изкривявания.

С какви ресурси трябва да се запознаете преди сесията Effective Communication?

Очакваме и последната бъди груп презентация за този сезон :slight_smile:

Това е засега от мен. Приятен уикенд и нека ДСА-то бъде с вас :slight_smile:

Поздрави,
Надето