Видео уроци за подготовка за кандидатстване в програма Alpha


#1

Здравейте, доколкото разбрах за подготвителната сесия (предшестваща изпита за програмата Alfa) има видео уроци за всяка тема. Може ли по-подробно да се обясни как да гледам клиповете. Проблема ми е, че не мога да ги намеря.Въпросните клипове на български ли са?


#2

Здравей, Георги,

Тук можеш да откриеш всички подготвителни материали за кандидатстване в Telerik Academy Alpha.

Повече информация за програмите и условията за участие е налична тук.

Поздрави,
Невелина


#3

Благодаря! Лутах се вече в този линк… Удобно ли е да опишете пътя след като вляза в линка.


#4

Привет отново,

За да разгледаш материалите за даден курс, е нужно да си направиш регистрация или да се логнеш с вече съществуващ акаунт.

Ако вече имаш регистрация, натискаш бутон “Sign in” и въвеждаш потребителското име и паролата си. След като се логнеш успешно, избираш курса с подготвителни материали за програмата, в която искаш да се включиш - Java, JS, C# или QA - и натискаш бутон “Start course”.

Ако нямаш регистрация, натискаш бутон “Sign in”, изчакваш да зареди страницата и натискаш “Sign up” (долу в дясно) и следващ инструкциите за регистрация. След като се регистрираш и логнеш успешно, избираш курса с подготвителни материали за програмата, в която искаш да се включиш - Java, JS, C# или QA - и натискаш бутон “Start course”.

Поздрави,
Невелина


#5

Извинявам се за досаждането, но до бутона start course не се стига трудно. Вече стартирайки го се прехвърляме в страница с много информация (по лекции). Да разбираме ли че видеата са в Udacity?
Имате ли customer support, с който може да се комуникира вербално?


#6

Здравей отново,

Материалите в различните курсове за самоподготвка са разнообразни и включват различни видове ресурси. Систематизирани са по теми и градират в посока нарастваща сложност.
В случай че имаш въпроси, които искаш да обсъдиш лично с член на екипа, можеш да ни посетиш в нашия обучителен център в Младост 1А в гр. София. Работното ни време е от 10:00 до 18:00 ч.

Поздрави,
Невелина


#7

Здравейте,
имам следното питане, понеже се води статистика в judge - има ли значение, колко пъти submit-ваме решение на дадена задача? Питам, защото пиша програмите директно в judge и се случва да допусна нелепа правописна или пунктоационна грешка, което разбирам едва след първото submit-ване, тъй като judge не подчертава като intelij… Към момента на почти всяко решение имам втори submit, заради глупави грешки, и ако това има някакво значение може би ще трябва да пиша програмите първо в intelij…
Мерси!


#8

Привет,

Няма значение колко пъти ще събмитнеш дадена задача, така че можеш смело да продължиш да решаваш директно в Judge-a, ако ти е удобно и те устройва :slight_smile:

Поздрави,
Невелина


#9

А защо се води статистика :slight_smile:


#10

Здравей, Георги,

Judge системата ни има различни вградени функционалности, които събират всякаква статистика. Още веднъж потвърждавам, че конкретно тази статистика не се взима под внимание при оценяването на курсистите.

Поздрави,
Невелина